Тази седмица се състоя голямата премиера на Starfield и неслучайно

...
Тази седмица се състоя голямата премиера на Starfield и неслучайно
Коментари Харесай

Хауърд: Starfield за Xbox е като Zelda за Nintendo

Тази седмица се състоя огромната премиера на Starfield и неслучайно хората от Bethesdaса най-търсените представители на гейм промишлеността напоследък. Вчера английският Би Би Си разгласява просторно изявление с шефа на Starfield Тод Хауърд, в което той приказва по набор от тематики, измежду които ексклузивитета на играта и неналичието ѝ за платформата на PlayStation.

По-рано тази година се появи забавна детайлност към придобиването на Zenimax Media от страна на Microsoft. Именно Starfield се оказва, че е била една от аргументите компанията да придобие известния издател, в чието портфолио от студиа влизат с изключение на Bethesda, също Arkane, id Software и MachineGames. Както изясни през юни шефът на гейминга в Microsoft Фил Спенсър, че Sony са декларирали две от бъдещите заглавия на Zenimax: Deathloop и Ghostwire: Tokyo, като конзолни ексклузиви за PlayStation. Starfield, към този момент обявена по това време, е щяло да бъде първото напълно лично заглавие на Bethesda от последния четвърт век. Вероятността играта да бъде сложена като последните две игри, не е била дребна и Microsoft са реагирали навреме. Самият Хауърд обръща внимание на нещо друго в изявлението си с Би Би Си.

„ Когато поставяш едно заглавие като извънредно, то може да се фокусираш повече “, изяснява Хауърд.

„ Знаете ли, това е хардуера, на който хората играят, тъй че опцията да се фокусираш единствено над него ти разрешава постоянно да изкараш по-добър артикул. Разбира се, че искаш всевъзможни хора да могат да го доближат. Но това, че се придържаме към Xbox значи по-лесен достъп до нас и от това, което зная е, че ще имаме повече хора, които играят тази игра, от всичко, което сме правили преди. И това на фона на триумфа на всички наши предходни игри “, изяснява Хауърд. Той продължава, като прави забавно съпоставяне във връзка с това, че Starfield за конзоли излиза единствено за Xbox. „ Мисля също тъй че хората имат навика да прикачат марки към съответни игри. Когато ви загатна Zelda, вие се сещате за Switch и считам, че това от време на време може да се окаже в огромна изгода “.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР