Тази седмица напрежението в Игри на волята“ видимо ескалира, а

...
Тази седмица напрежението в Игри на волята“ видимо ескалира, а
Коментари Харесай

„Опитаха се да ни очернят, което е нелепо“: Филип коментира скандалите в отбора на Безстрашните

Тази седмица напрежението в „ Игри на волята “ очевидно ескалира, а борбите сред мъжки и женски обединения от ден на ден се изострят. Повод, несъмнено, беше отпадането на Мирела на капитанската борба, която се оказа и елиминационна.

Злодеите в историята се оказаха Лефтеров, Филип и Гого, които не са показали самодейност да отидат вместо нея и да я защитят , само че до каква степен стигат ангажиментите сред обединенията и къде стартират спекулациите не излиза наяве.

► 

Ето за какво Филип очевидно е решил да обясни обстановката, откакто много нападки бяха изсипани против мъжете на Безстрашните , най-много от страна на Джаферович и даже на Алекса от Непобедимите, който ги упрекна, че се крият зад гърбовете на дамите. Резултатът от обстановката е явен - на елиминационна борба през днешния ден отиват Гого и Лефтеров, който ще понесат следствията от тазседмичните събития.
                             

В серия сторита в персоналния си Instagram Фифо изясни за какво е номинирал тъкмо Гого, откакто сякаш се схванаха да играят дружно . Оказва се, че двамата са се разбрали авансово, а и Фифо е на мнение, че Гого би трябвало да усети тръпката от елиминационната борба и се надява да се завърне по-силен и с грошове.

Ябълката на раздора тази седмица несъмнено беше изборът на Мирела за капитан, който да замести Джаферович на капитанската борба.

„ Опитаха се да ни очернят, което е много неуместно, били сме страхливци, което явно не е по този начин “, изясни Фифо и също, че той, Джаферович, Мирела и Лефтеров са се уговорили да въртят капитанството между тях.
                             

Миналата седмица Жени и Лефтеров имаха травми, по тази причина на капитанска отиде Фифо. Съответно тази седмица той отстъпи ред на идващия от обединението за капитанското място. Но защото в действителност тежък вирус е върлувал измежду участниците и Лефтеров не се е чувствал добре, вариантите остават Мирела и Джаферович. Така се стига и до избора на Мирела за заместител на Жени на капитанската борба, само че, както акцентира и Фифо, всички са си мислели, че Мирела отива против Виктория.

„ Ако знаехме, че Алекса е капитан, сигурно някой от нас, мъжете, щеше да отиде на тази борба. Изкараха го все едно сме знаели, че тя ще излезе против Алекса, че сме знаели, че е елиминация и че сме знаели, че тя ще изгуби. Това е неуместно. “
                             

Женската или мъжката коалиция има повече право - почитателите са на друго мнение , съдейки по мненията в обществените мрежи, само че Филип отбрани позицията си:

„ Ако Мирела беше отстранила Алекса и му беше взела всички грошове и секири, тя щеше да бъде воин и евентуално щеше да каже „ Благодаря ви, че ме пратихте на тази борба “. Нямаше изобщо да се разяснява, че сме я пратили на сигурна крах. “
                             

В последна сметка Лефтеров и Гого ще понесат следствията от взетото решение , а Безстрашните сигурно ще останат с човек по-малко тази седмица, понасяйки следващия нечовечен удар против племето.

„ В умозаключение ще кажа, че това беше естественият ред на нещата, които се случиха съгласно събитията. Никой не се е крил, никой не е мишкувал, никой не го е било боязън - просто по този начин се получи “, сподели Фифо.
 Кои са любимците за огромната премия в „ Игри на волята “  Кои са любимците за огромната премия в „ Игри на волята “  Кои са любимците за огромната премия в „ Игри на волята “  Кои са любимците за огромната премия в „ Игри на волята “
Гледайте предаването от понеделник до петък от 21:00 по NOVA. Следете всичко за „ Игри на волята: България “ на  и  на формата!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР