Тази седмица Илон Мъск посети централата на SpaceX в Калифорния,

...
Тази седмица Илон Мъск посети централата на SpaceX в Калифорния,
Коментари Харесай

Илон Мъск и младото му гадже станаха за смях

Тази седмица Илон Мъск посети централата на SpaceX в Калифорния, с цел да бъде част от съревнование за младежи и техните изобретения. Нищо извънредно. Но събитието остана в сянката на компанията, с която милиардерът дойде .

Публикация, споделена от Grimezsz (@saturnprinc3ss) на Юли 24, 2018 в 6:17 PDT

Мъск слезе от самолета си на разположение с един от синовете си и гаджето си . Да, онази същата ексцентрична госпожица, с която събраха погледите на Met Gala през май. 30-годишната Клеър Елис Баучер с псевдоним The Grimes.

 Снимка 355600

Възрастовата разлика от 17 години сред певицата и бизнесмена е повече от забележима. След разпространяването на фотосите от въпросния ден, в обществените мрежи се избълваха хиляди мнения по отношение на Мъск и The Grimes.

 Илон Мъск се забавлява с ескцентричната си половинка
Илон Мъск се забавлява с ескцентричната си половинка

Като деца

Докато някои са напълно злонамерени към милиардера и подмятат, че като че ли се е снимал с две от децата си, други се радват, че двете откачалки са се намерили , тъй като са си един за различен.

 Снимка 370324

Разбира се, не липсва и изненадата, че Мъск продължава да поддържа връзка с певицата, която в действителност наподобява като момиченце , когато не е с оня тежък грим и готик тоалет.

 Падението на Илон Мъск
Падението на Илон Мъск

Какво се случва с милиардера

Коментар от Илон по тематиката по-скоро не чакаме, тъй като той по никакъв начин не обича да приказва за персоналния си живот. А и съдейки по последните неприятни събития към него, по-добре да си спести хапливите думи.

can't tell if that's elon musk's daughter or grimes reliving her 13 year old scene phase https://t.co/qAzPxXMCv7
— alienation station (@_ollieford) 25 юли 2018 година
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР