В сезона на летните пътувания един от често срещаните въпроси

...
В сезона на летните пътувания един от често срещаните въпроси
Коментари Харесай

Шампанско, одеяло с феромони, СПА процедури: Авиокомпания пусна полети само кучета

В сезона на летните пътувания един от постоянно срещаните въпроси е по какъв начин да пътуваме удобно в компанията на домашния любим. Така в Съединените щати, самолетна компания стартира да предлага първокласни полети за кучета.
“За милиони хора по света, кучетата са като децата – част от фамилията ”, споделя шефът на първата самолетна компания, която предлага специфични полети за четириноги любимци.
Тръгнем ли на път обаче, постоянно командироваме този член от фамилията при родственици, поради компликациите при пътешестване. В самолета, в случай че кучетата не са задоволително дребни, нормално се затварят в кафези в товарното поделение, а прекарването не е прелестно нито за животното, нито за неговия собственик.
След като по света все по-популярни стават “човешките ” услуги за животни - като кафенета и салони за хубост, ред беше да се появи и първата самолетна компания, която транспортира кучета, само че забележете – не качва на борда деца.
Кучешко шампанско, одеяло с феромони, СПА процедури след 10-годишна подготовка, първият първокласен полет за кучета направи своя дебют.
„ По време на пътуването на кучето се оферират доста капризи - има възглавници и одеяла навсякъде. Те са покрити с успокояващи феромони, с цел да се усеща вашият любим по-удобно. Има и особено меню за тях. Храната и напитките се подготвят съгласно информацията, която имаме за вашето куче. На борда на самолета то ще получи и спа услуги.
Това в действителност е първокласно преживяване, което е доста мъчно да се направи в наши дни ", съобщи Мат Мийкър, съосновател и шеф на самолетната компания.
А едно първокласно преживяване не може без шампанско. Преди да се качите на борда, висококвалифициран личен състав ще приготви косматия ви другар за полет. За стопанина остава да бръкне надълбоко в джоба си с цел да заплати за петзвездното наслаждение. Подобен полет коства към 6000 $.
„ За милиони хора в Съединени американски щати тези кучета са деца, те са част от фамилиите им. Надявам се, че за в бъдеще ще създадем това преживяване по-достъпно, с цел да може всяко семейство, което желае за пътува дружно с кучето си, да го направи както с децата си. Когато стартираме да обслужваме допустимо най-вече направления - можем да създадем и разноските по-достъпни ", изясни Мийкър.
Преди дни от самолетната компания оповестиха, че към този момент уголемяват въздушната си мрежа. В допълнение съм актуалните дестинации до Ню Йорк, Лос Анджелис и Лондон, пасажерите ще могат да се любуват на компанията на четириногия си другар и до Париж, Маями, Чикаго и Сан Франциско.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР