Тази седмица фермерите имаха възможност да изгледат за първи път

...
Тази седмица фермерите имаха възможност да изгледат за първи път
Коментари Харесай

Хитруша! Даяна смени Данчо с Петър

Тази седмица фермерите имаха опция да изгледат за първи път видеовизитките на всеки от групата, което провокира бурни страсти у Даяна Ханджиева . Актрисата чак в този момент видя годеницата на Йордан и разбра, че те са обвързани от година и половина. След първичното терзание, двамата изясниха връзките си и си легнаха един до различен, а на сутринта се разсъниха прегърнати. Данчо се усети, че е сгафил пред актрисата. „ Днешната заран беше по-различна от останалите поради шока, който всички изпитахме от визитките и това, че осъзнахме, че живеем с хора, които тотално не познаваме. Сега към този момент имам едно мислено от това, което видях “, сбито разяснява красивата актриса.



След това обаче тя бързо се преорентира и стартира да загражда Петър, в който Хепи Ванче се влюби. Останалите фермери са безапелационни, че Даяна не е знаела за годеницата на фокусника и оправдават нейното държание, само че не и неговото. Поли Хубавенска е следващата жена в риалитито „ Фермата “, която ще би трябвало да пази мястото си в шоуто на двубой в събота вечер. Тя бе определена от фермера на седмицата Петър, съгласно който певицата способства в най-малка степен за общата работа в стопанството.



„ Целта ни тук е да изградим една фантазия, да създадем домакинство от нулата. Моят избор се основава единствено на коефициента на потребна активност на всяка от дамите. За Поли водещото е по какъв начин въздейства прочувствено на хората. Иска да сме другари, да хапваме, да пийваме, да се веселим. Но ние сме тук, с цел да осъществим една фантазия. Изборът ми е неутрален, бих номинирал и най-близкия си човек тук, в случай че не се труди задоволително “, разяснява водачът, съгласно който доста от участниците нямат действителна преценка за себе си и това, което вършат.

Поли не скри изненадата и обидата си от мнението на част от групата и изясни, че това, което прави тя не е по-малко значимо от приноса на останалите фермери.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР