Тази седмица епизодите на модерната семейна поредица Алея на славата“

...
Тази седмица епизодите на модерната семейна поредица Алея на славата“
Коментари Харесай

Тъмната страна на шеф Лагадинов излиза наяве в „Алея на славата“

Тази седмица епизодите на модерната фамилна поредност „ Алея на славата “ са подготвили нови горещи обстановки, които ще разкрият следващите загадки от предишното на героите и ще повлияят мощно на връзките сред тях. Зрителите ще видят част от персонажите в нова светлина, която ще покаже същинските планове на някои от тях, а това ще сервира и порция непредвидени обрати. 

Шеф Лагадинов (Деян Донков) е на път да реализира нова победа в ресторант „ Беарнез “ с един от най-известните френски готвачи, който ще реши дали сполучливият ресторант е подготвен за звезда „ Мишлен “. Битката на шефа за оценката ще покаже тъмната му страна и противозаконните схеми, които се случват в кухнята и салона на ресторанта. Ще бъде ли Лагадинов оголен и кой ще се окаже дясната му ръка? 

Милен (Мак Маринов) също съумява да влезе в „ Беарнез “ и да се срещне с известния френски готвач, пробвайки да разбере какво още крие началник Лагадинов. Срещата не се харесва на топ готвача и водещ на предаването „ Фламбе “ и Милен получава следващата забележка от него. Междувременно контрольор Дерин (Йордан Ръсин) употребява връзките си, с цел да узнае какво се случва с бащата на Лагадинов, а следствието му ще докара и до съдбовен случай. 

Разкритата невярност на Марта (Ирини Жамбонас) и Слави (Свежен Младенов) води до невиждана до момента рецесия в ресторант „ Алея “, а връзките сред тях ще се обострят до краен лимит. Един от двамата ще изиска да вземе целия бизнес, което няма да остави другата страна равнодушна, а адвокатската интервенция ще бъде неизбежна. Всичко това ще докара до проект на Милен и Али (Радина Боршош), който да събере родителите им на едно място и всички дружно да решат ориста на „ Алея “. 

В кухнята на „ Фламбе “ обстановката за Калина (Мария Сотирова) ще доближи своята точка на шупване, което ще се отрази на всички. Ще разбере ли началник Лагадинов, че тя е бременна? Какво ново предложение ще получи Али от началник Лагадинов и какво ще докара до великодушната му оферта? Какво още ще се случи в „ Алея “ и кой ще е новият шеф на ресторанта? – разберете в премиерните епизоди на „ Алея на славата “ в 22:00 часа по NOVA. 

Следете и формалния профил на „ Алея на славата “ за настоящи вести.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР