Тази седмица до събота включително сериозни валежи не се очакват.

...
Тази седмица до събота включително сериозни валежи не се очакват.
Коментари Харесай

Ще ни изненада ли времето на прага на пролетта?

Тази седмица до събота в това число съществени превалявания не се чакат. Това сочи средносрочната прогноза за времето , основана на компютърни модели и показана в " Дарик кафе ".
 
В идващите дни облачността ще бъде раздрана, постоянно забележителна, тук-там е допустимо да превали изключително през днешния ден, частично в сряда. В четвъртък по-скоро в южните и източните региони тук-там е допустимо да превали.
 

Температурите денем едва ще се понижа т и ще бъдат сред 12 и 17 градуса , като на запад ще е малко по-хладно, в сравнение с в източната част на страната. Сутрешните температури ще са позитивни.
 минзухар Thinkstock/Getty Images
В петък и изключително в събота ще се затопли , ще се усили южният вятър. В първия от почивните дни тук-там в Северна България хората ще се радват на оптимални температури от 25-27 градуса.


 
В с ъбота против неделя ще вали и ще става студено.
 
После идва захлаждането. Следващата седмица, когато настава астрономическата пролет, ще бъде по-студено.
 врабчета облаци Thinkstock/Getty Images

Във вторник идната седмица, а по-късно и в четвъртък и петък нови средиземноморски циклони, които ще минават съгласно компютърните модели южно от страната, ще донесат облаци и дъжд у нас . В края на идната седмица, а може и във вторник е допустимо някъде да се види и сняг.

Подробна информация за времето през днешния ден и прогнозата за 10 дни напред вижте на 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР