Тази събота (23 септември) в Търси се…“ от 16:00 ч.

...
Тази събота (23 септември) в Търси се…“ от 16:00 ч.
Коментари Харесай

Иван Гарелов с емоционален разказ за тежката загуба, която го сполетя

Тази събота (23 септември) в " Търси се… “ от 16:00 ч. по bTV следва една друга и извънредно прочувствена среща с Иван Гарелов. Близостта на журналиста с водещите Нели и Меги ще му разреши да направи надълбоко признание за самотата и компликациите, които съпътстват живота му през днешния ден.

Първата среща ще бъде с телевизионния му " правоприемник “ му Бойко Василев, който ще признае, че Галелов е непоколебим началник, само че постоянно чува другата позиция и се преценява с нея: " И преди, и в този момент Иван Гарелов е еднакъв – борещ се “.

Емоционална ще бъде срещата с дъщерята на именития водещ – Калина, която сега е и най-близкият му човек. Тя ще показа за интервалите, в които татко ѝ най-вече ѝ е липсвал, и ще признае: " Той постави невероятни старания, с цел да се сближим, и ме одобри абсолютно “.

Най-вълнуващ ще се окаже моментът, в който Иван още веднъж ще види брачната половинка си Донка Стамболийска, която това лято напусна този свят след боледуване. Архивът на " Търси се... “ ще върне Гарелов в най-хубавите им моменти, а той, от своя страна, през сълзи ще призове феновете: " Когато желаете да кажете на някого, че го обичате, казвайте му го незабавно, постоянно, когато и да е. Любовта е това – да слеете душите си в едно “.

Поетът Александър Петров пък ще признае, че е изключителна привилегия да имаш Иван за гид в Гърция, тъй като знае езика и познава всички красиви места, положителни заведения и локални табиети.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР