Тази рецепта за дълголетие жъне най-големи успехи в страните на

...
Тази рецепта за дълголетие жъне най-големи успехи в страните на
Коментари Харесай

Хиляди хора луднаха по тази рецепта за дълголетие и желязно здраве! Нужни са ви само 1 кг. моркови и 150 мл. ракия

Тази рецепта за дългоденствие жъне най-големи триумфи в страните на Изток като Япония, Китай, че и даже Южна Корея. Специалисти настояват, че даже и да я употребявате единствено през зимния сезон, още веднъж ще имате невероятни изгоди за цялостното си здравословно положение.
Твърди се, че южнокорейските водачи постоянно употребяват тази чудодейна, потребна и вкусна примес и заради тази причина се радват на дългоденствие и желязно здраве.

За да извършите въпросната рецепта за дългоденствие ви е належащо да си набавите съставки, огромна част от които елементарно се откриват в съвсем всеки квартален магазин. Необходими са ви моркови, мед, лимони, ракия и хрян. Количествата на продуктите на рецептата за дългоденствие са следните:
1 кг. моркови
150 мл. ракия
З огромни лимона
100 гр. хрян
1 кг. мед

Начин на подготвяне:
Смелете с месомелачка морковите и лимоните. Поставете ги в трилитров буркан и ги объркайте дружно с меда. Имайте поради, че хрянът не би трябвало да се бели. Той единствено се почиства с четка, нарязва се на ситни късчета и в обособен съд се залива с ракията. Оставете сместа да престои 24 часа, след което я прибавете в буркана с меда, лимоните и морковите. Затворете добре буркана и го дръжте на мрачно в продължение на 20 дни. Сместа, която приготвихте по световноизвестната рецепта за дългоденствие е много приятна на усет.
Приема се по една супена лъжица три пъти на ден, до момента в който употребите цялото количество.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР