Тази рецепта е за всички хора, които искат да имат

...
Тази рецепта е за всички хора, които искат да имат
Коментари Харесай

Как да си направим вкусни содени сиренки бързо и лесно?

Тази рецепта е за всички хора, които желаят да имат нещо вкусно и солено за ядене вкъщи, само че нямат доста време да се занимават със комплицирани неща. Ще ви представим по какъв начин да си извършите содени сиренки доста елементарно. Рецептата е разновидност на тази за содените питки, само че може да добавите сирене, с цел да ги извършите още по-вкусни. Те стават идеални за закуска, за ядене на крайник и даже за това да си ги вземете в офиса, с цел да се подкрепите когато би трябвало. Ние доста ги обичаме в композиция с бира. Вижте какво ви би трябвало да за рецептата и по какъв начин се вършат: 

Продукти, които са нужни: 
Пухкави и лесни хлебчета без бяло брашно
Предлагаме ви през днешния ден вкусни и бързи хлебчета, чиято рецепта идва чак от Бразилия. Със сигурност неустоимият мирис на сирена ще ви плени!...
Прочети повече
Една чаена чаша с кисело мляко; 

Една чаена чаша натрошено (на ситно) или настъргано бяло саламурено сирене; 

Две и половина чаени чаши бяло брашно; 

Едно яйце;

50 грама краве масло; 
Пухкави питки на тиган без мляко
Ако обичате питки, приготвени на тиган, тази рецепта сигурно ще ви допадне. Може да ги сервирате за закуска или като допълнение к...
Прочети повече
Една чаена лъжица сода бикарбонат. 

Как да приготвим содените сиренки?

Преди да започнете приготвянето, се уверете, че никой от хората, които ще употребяват соленките, няма нетърпимост към част от продуктите. Първата стъпка в приготвянето на содените сиренки е да погасите содата бикарбонат с киселото мляко. След като това е направено, би трябвало да смесите дружно брашното, млякото, яйцето и по-късно да сложите сиренето. Всички тези съставки се омесват дружно, до момента в който не се получи тесто. От него би трябвало да оформите самите сиренки. 

Отделете тестото на разнообразни части, които се събират в дланта ви. След това ги оформете всяко от тях като топка и му направете отвор в средата. След като това е направено с всички части тесто, разделете маслото на части колкото са сиренките и сложете по малко масло в отвора на всяко тестено топче. 

Вземете тава и сложете на дъното хартия за печене. Наредете вътре содените сиренки и ги печете на 200 градуса. Няма тъкмо време, за което се пекат. Трябва да добият златист цвят. Може да проверявате по кое време са подготвени от време на време. 

Още от РЕЦЕПТИ:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР