Тази пролет ще бъде още по-блестяща благодарение на новата колекция

...
Тази пролет ще бъде още по-блестяща благодарение на новата колекция
Коментари Харесай

Новата колекция на PANDORA - вдъхновена от слънцето и природата

Тази пролет ще бъде още по-блестяща с помощта на новата сбирка PANDORA Shine, която беше показана на 14-ти март в магазина на марката в Mall of Sofia.
Колекцията беше показана за първи път в целия свят и несъмнено впечатли гостите на събитието, както и нас.
Характерното за сбирката е 18К златно покритие, което акцентира изящните модели. Ключов модел на сбирката е Пчелата - като знак на нестихващата мощ на актуалната дейна жена.
Едновременно типичен и съвременни, те предизвикат дамите да заблестят блестящо при започване на новия сезон, изразявайки себе си с красивите оферти.

За момента сбирката може да се откри единствено в магазините на PANDORA в градовете София и Пловдив.
В новата сбирка Пролет 2018 не липсват и модели от стерлингово сребро за дамите, предпочитащи неговите нюанси. Марката за първи път от основаването си през 1982 година показва брошка за дамите обичащи този акцент. Както и чоукъри в два варианта- PANDORA Shine & стерлингово сребро, за по-модерната визия.
Свежи цветя, водопад от светлини, песни на пойни птици и доста искра, подчертаваха блясъка на бижутата и оставиха гостите заредени и въодушевени за нов сезон.

Сподели с товите другари
Убедете се сами в магията на PANDORA пролетта тук: или в най-близкия магазин в София, Пловдив, Бургас, Варна, Велико Търново, Стара Загора и Русе.




Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР