Тази пролет предстои премиерата на третия филм на режисьора Виктор

...
Тази пролет предстои премиерата на третия филм на режисьора Виктор
Коментари Харесай

Бягство на Виктор Божинов с премиера през пролетта

Тази пролет следва премиерата на третия филм на режисьора Виктор Божинов. След Възвишение, достигнал до 141 672 фенове в кината и Голата истина за група Жигули, с бокс офис от над 1,4 млн. лева и близо 154 000 фенове, в този момент следва филмът Бягство. Сюжетът се върти към група другари, които се местят в изоставено населено място в Родопите.

Те практикуват биологично земеделие, финансирано по стратегия на Европейски Съюз за презаселване на обезлюдени села. В един миг към тяхната група се причислява млад чужд.

Дани освен е избягал от рехабилитационен център за наркозависими, само че също по този начин знае повече, в сравнение с би трябвало. Започва лов на беглеца, последван от безсърдечен спор, който заплашва с цялостно заличаване.

Бягство е трогателен трилър, сниман в родопското село Чамла - най-високото село в България на 1650м. надморска височина. Сценарият, дело на Деляна Манева (Мисия Лондон), споделя за опълчването и борбата на две радикално разнообразни групи младежи.

Дебют в игралното кино прави младият Александър Кендеров, който влиза в основната роля. Освен него в лентата вземат участие Диана Димитрова, Христо Петков и Снежана Макавеева.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР