Тази новина идва от германската външна министърка.Преди да я цитирам

...
Тази новина идва от германската външна министърка.Преди да я цитирам
Коментари Харесай

КИРИЛ ПЕТКОВ ВЕДНАГА ДА УВОЛНИ ТЕОДОРА ГАНЧОВСКА, А СЛАВИ ТРИФОНОВ ДА МИСЛИ КАКЪВ ПАТРИОТИЧЕН ПОСТ ДА МУ НАПИШАТ, ЗАЩОТО ГЕНЧОВСКА Е СЛОЖЕНА ОТ НЕГО НА МИНИСТЕРСКОТО КРЕСЛО

Тази вест идва от немската външна министърка.

Преди да я изтъквам – две неща:

Първо – Кирил Петков незабавно би трябвало да уволни Теодора Генчовска, която си е разрешила персонално мнение, тъй като решението на българския парламент и мнението на КСНС е друго, а за персонално мнение към този момент беше освободен Стефан Янев:)

Второ – Слави Трифонов ще би трябвало да мисли какъв родолюбив пост да му напишат на следващия ден до обяд, тъй като Генчовска е поставена от него на министерското кресло.

А ето и информацията на „24 часа“:

„ България и Германия са се съгласили, че е извънредно значимо Северна Македония и Албания да стартират договаряния за присъединение към Европейски Съюз през първото полугодие на тази година. Това заяви министърът на външните работи на Германия Аналена Бербок след диалог с българската си колежка Теодора Генчовска в границите на срещата на външните министри на Европейски Съюз в Люксембург.

Бербок съобщи, че това е от дълго време назряла стъпка и е провела двустранна среща с Генчовска, по време на която двете страните са се съгласили, че в сегашната обстановка е извънредно значимо Скопие и Тирана най-сетне да стартират договаряния за присъединение към Европейски Съюз. “

Явор Дачков
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР