Тази нощ влогърът Джейк Пол отново ще се качи на

...
Тази нощ влогърът Джейк Пол отново ще се качи на
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Боксовото зрелище Джейк Пол - Тайрън Уудли

Тази нощ влогърът Джейк Пол още веднъж ще се качи на кръг, с цел да се изправи в мач-реванш против някогашния първенец на UFC Тайрън Уудли. Боксовото представление се чака да стартира към 6.00 часа българско време и ще можете да го наблюдавате
ПРЕДИ БОКСОВИЯ СБЛЪСЪК:
Един от най-популярните влогъри Джейк Пол се завръща на боксовия кръг тази нощ против ненадейно, само че познато лице. Пол ще се изправи против някогашния международен първенец в полусредна категория на UFC - Тайрън Уудли в мач-реванш на техния конфликт от август, извоюван от влогъра.

Джейк Пол трябваше да се изправи против брата на международния първенец в тежка категория Тайсън Фюри - Томи Фюри, само че той бе заставен да се отдръпна от борбата поради здравословен проблем две седмици преди мача. Така Джейк Пол взе решението да се изправи още веднъж против Уудли.

Пол победи Уудли след неединодушно съдийско решение в мач, в който влогърът не съумя да се добере даже и до нокдаун против противника си. Нещо повече - Уудли бе боксьорът, нанесъл по-чистите удари, като даже прати Пол на въжетата, само че в последна сметка съдиите присъдиха успеха на съперника му.
Реваншът сред двамата ще се състои в Тампа, Флорида, като се чака да стартира към 6.00 часа българско време. Битката няма да бъде излъчена в българския ефир, само че ще можете да я наблюдавате
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР