Тази нощ в Перник, след преследване с полицията, са задържани

...
Тази нощ в Перник, след преследване с полицията, са задържани
Коментари Харесай

Задържани са двама души, издирвани за взривяването на банкомат

Тази нощ в Перник, след гонене с полицията, са арестувани двама души, търсени за взривяването на банкомат в Сапарева баня преди към 2 месеца.

По информация на Българска национална телевизия задържаните са Кирил Микев по прякор Свещичката и Красимир Йорданов - Джонката. Мъжете съумяха да избягат през ноември по време на зрелищна полицейска акция в региона на пернишкото село Боснек.

По информация на Министерство на вътрешните работи 30 минути след среднощ патрул на пътна полиция стопира за инспекция " Фолксваген голф ". От него изкачат двама души и стартират да бягат през огради и дворове. Повече от час траяла гонката и единият бил арестуван на улица в квартал Църква в посока Студена. Другият се опитал да се скрие във водите на река Струма. Няма потърпевши служители на реда.
Румяна Арнаудова - представител на основния прокурор: Предадени са в районната прокуратура в Дупница, която през днешния ден повдигна обвинявания на 2 от общо 4 те обвинени лица. Задържа ги за 72 часа и ще изиска задържането им под стража. Обвинението им е за кражба при изискването на съучастничество. Четирима са причинителите и единствено един от съучастниците не открит и арестуван, за кражба на 8 700 лева от банкомат.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР