Тази нощ Ник Кирьос осъществи един от най-сериозните обрати в

...
Тази нощ Ник Кирьос осъществи един от най-сериозните обрати в
Коментари Харесай

Кирьос по време на мача си с Тиафо: Искам вече да си лягам

Тази нощ Ник Кирьос реализира един от най-сериозните обрати в своята кариера, отразявайки цели пет мачбола в четвъртфиналния си дуел против Франсис Тиафо от конкуренцията във Вашингтон. Финалистът от Уимбълдън съумя да открадна шоуто от локалния представител с редица сензационни отигравания, а Тиафо беше очевидно подразнен от този факт и най-после колкото да откри сили да стисне ръката на съперника си, откакто изпусна един на процедура съвсем извоюван мач.

Решаващият миг в дуела се разигра в тайбрека на втория сет, когато някогашният номер 13 неколкократно употребява способа сервис-воле, с цел да удължи съпротивата си и в последна сметки съумя да изравни общия резултат. Оттам насетне канберецът беше цялостен стопанин на събитията на корта и съумя да пробие на два пъти своя конкурент.

Усещайки края на мача, то Ник на всеослушание разгласи по какъв начин допустимо най-скоро желае да се прибере в хотела и да си легне, а в последвалата си конференция призна умората си от отлаганията на мачове по време на конкуренцията, както и допинг тестванията в късните часове на деня. Днес Кирьос пък ще би трябвало за втори следващ ден да излиза два пъти на корта, тъй като първо ще премери сили против Микаел Имер в полуфиналите на сингъл, до момента в който след това ще излезе дружно с Джак Сок в конфликт от схемата при двойките.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР