Тази неделя, точно в 20:00 ч. по bTV, сцената на

...
Тази неделя, точно в 20:00 ч. по bTV, сцената на
Коментари Харесай

Удрят третият златен бутон в България търси талант

Тази неделя, тъкмо в 20:00 ч. по bTV, сцената на " България търси гений " ще се трансформира поредно в гръцка таверна, сцена за Кунг фу боеве, съвършено място за фокуси " по габровски ", бийтбокс и какво ли още не. Много комизъм, чудесно въодушевление, добре готови номера и изумителни гении, ще впечатлят от екрана в новия епизод на шоуто.

Вариант на поговорката: " Всичко е добре, щом стартира добре " ще важи с цялостна мощ в неделната вечер, а тя ще започва великолепно и " по гръцки ", с покана за танц и необятни усмивки.

" Никога не е късно човек да развива гения си и да живее същински ", ще показа 70-годишна извънредно вдъхновяваща дама, която ще показва забележителния си дух, хъс и въодушевление. Изпълнението й с лекост ще завладее всички в залата и ще предизвика спонтанна покана за танц от страна на Катето Евро към  Николаос.

Талант с визия, която Нико ще дефинира като " микс от Криско, Папи Ханс и Лейди Би ", ще грабне публиката с авторското си парче, театрално държание и усмивка.

" Признавам, това не е моят жанр, само че ти завоюва публиката, а не е ли това най-важното?! ", ще разяснява Евелин Коства след осъществяването.

 
Рязка смяна в стила и настроението ще настъпи при представянето на извънредно рисков и любовен номер на кънки, който ще остави без мирис освен журито, само че и всички пред екраните. С военен зов и екшън-демонстрация на сцената на " България търси гений " ще се разиграят впечатляващи Кунг фу боеве и то с присъединяване на деца.  

Изумителни музикални гении ще омагьосат от екрана с непредвидена техника, разнороден жанр и съвършено показване. Едно от осъществяванията безусловно ще остави журито без думи.
" Това е нереално! ", ще извика Николаос и ще изиска да напише книга и да стане будист.

В епизода ще бъде ударен и третият златен бутон за сезона, а кой и с какъв гений ще го заслужи – ще стане ясно напълно скоро.

Ако желаете и вие да се придвижите на друго място, да напишете книга и да усетите изумителни гении с всичките си сетива – бъдете с новия епизод на " България търси гений " в неделя, тъкмо в 20:00 ч. по bTV.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР