Тази неделя от 20:00 ч. предстои големият финал на музикалния

...
Тази неделя от 20:00 ч. предстои големият финал на музикалния
Коментари Харесай

„Звездите в нас“ с бляскав финал тази неделя

Тази неделя от 20:00 ч. следва огромният край на музикалния формат „ Звездите в нас “. Зрителите на NOVA ще видят последната артистична борба на сцената, която ще дефинира кой от шестимата финалисти ще грабне първото място в шоуто и ще си тръгне с премията от 50 000 лв.. Решението кой да бъде огромният победител ще вземе публиката в студиото.
 


 
Сонай като Веселин Маринов, Антония като Тина Търнър, Милена като Селин Дион, Тереза като Джеси Джей, Христина като Уитни Хюстън и Християн като Бруно Марс ще изпълнят по две песни, една от които в дует с прочут български реализатор или техен другар. На сцената с финалистите ще излязат Маги Джанаварова, Рафи, ТИТА, Атанас Колев, както и тенорът Богомил Спиров.

В продължение на три месеца част от музикалното премеждие „ Звездите в нас “ станаха 90 участници , които демонстрираха артистичния си гений, имитирайки обичаните си звезди. Тежката задача да правят оценка осъществяванията им имаше журито в състав Софи Маринова, ТИТА, Виктор Калев и Дони, както и публиката в студиото в другите стадии от конкуренцията. Последни на сцената ще излязат шестимата най-хубави имитатори, само че единствено един от тях ще завоюва огромната премия от 50 000 лв..

Кои песни ще изпълнят участниците? Какво ще каже журито за финалните осъществявания? Кой с кого ще направи дует? Кой участник ще впечатли публиката в студиото най-вече? На кого ще връчат чека водещите Мария Игнатова и Ненчо Балабанов? – разберете тази неделя от 20:00 ч. по NOVA.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР