Тази неделя Николета Лозанова се завръща в предаването Папараци, за

...
Тази неделя Николета Лозанова се завръща в предаването Папараци, за
Коментари Харесай

Флагман: Николета Лозанова се завръща в Папараци в програмата на БТВ

Тази неделя Николета Лозанова се завръща в предаването " Папараци ", с цел да бъде наставник на Мирон Крумов в трансформацията му от селското стопанство към шоубизнеса, написа " Флагман ".

След „ Фермата “, където следеше събитията зад кадър, Мирон ще се трансформира в същинска VIP личност, с помощта на солидната подготовка на най-изявената звезда на българския елит. „ Мирон става VIP “ се движи на ръба на пародията, само че постоянно резервира доброжелателния звук.

Иронията и самоиронията против подправения VIP статус на някои от най-известните българи ще бъде на фокус. Гаранция за доза развлечение ще са комичните моменти на един интелектуалец, изкушен да стане част от този блестящ свят. Трансформацията на Мирон ще се състои в две посоки – външна и вътрешна.

Новият звезден статус ще стартира с пакет козметични процедури и избор на нов дрешник. След забележимите промени ще пристигна ред и на “качествените ”. Мирон ще се опита да следва трендовете в живота на известните и ще се научи да поддържа звездния си имидж с изявленията и фотосесии.

Всяка седмица Мирон ще получава гласово известие със задания от Лозанова, като известието ще се самоизтрива автоматизирано след единствено едно прослушване. Ще успее ли той да се оправи тъкмо съгласно инструкциите и ще извърви ли Мирон пътят към същинската популярност, феновете ще могат да проследят всяка неделя в ефира на Би Ти Ви.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила| Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР