Тази неделя имаме възможност да наблюдаваме впечатляващо събитие - най-голямата

...
Тази неделя имаме възможност да наблюдаваме впечатляващо събитие - най-голямата
Коментари Харесай

Последната Суперлуна за 2017 г: Как да се възползваме от...

Тази неделя имаме опция да следим впечатляващо събитие - най-голямата Суперлуна за тази година. Това значи, че спътникът на Земята ще наподобява доста по-голям и по-ярък от нормално. Пълнолуние следим, когато Земята е сред Слънцето и Луната, а Суперлуната, известна още като " перигейно пълнолуние " – когато наред с гореописаното нареждане, Луната се намира и в перигея на своята орбита. Така обърнатата към нас страна на Луната се осветява от Слънцето, като в същото време се намира и оптимално покрай Земята.

Луната има елиптична орбита, една част от орбиталната траектория – наричана перигей – е с към 48 280 km по-близо до Земята, спрямо другата част от орбитата, наречена – разцвет. Ако употребявате вярно силата на това събитие, то може да има мощно удобно въздействие върху живота ви, пишат woman.bg.

Суперлуната е време, през което не би трябвало да влизате в разногласия. Бъдете спокойни и не правете прибързани изявления. Пълният интервал на Луната е времето да си представяте по какъв начин постигате задачите си, по какъв начин сте почнали работата на фантазиите си, по какъв начин обичаният ви предлага брак. Всичко, което си пресъздавате през този ден ще се сбъдне.

тагове Суперлуна 2017 сила неделя
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР