Тази лихва заслужава дом е слоганът на новата рекламна кампания

...
Тази лихва заслужава дом е слоганът на новата рекламна кампания
Коментари Харесай

Ипотечен кредит с лихва от 3% от БАКБ ви доближава до мечтания дом

„ Тази рента заслужава дом ” е слоганът на новата рекламна акция на Българо-американска кредитна банка, която комуникира преимуществата на ипотечния заем „ Сбъдната фантазия ” и неговите промоционални условия*. Освен атрактивна рента продуктът има още доста преимущества.

В случай, че потребителят реши да рефинансира към този момент взет ипотечен заем, банката ще поеме за своя сметка всички нотариални и държавни такси, свързани с учредяването на договорната ипотека. В композиция с понижените разноски за рента, общата сума за погашение на остарелия заем става доста по-ниска. А в случай че задачата за заявяване на „ Сбъдната фантазия ” е покупката на ново жилище, БАКБ ще ви зарадва и с подарък, с който можете да осъществите някоя от концепциите си за обзавеждане.

Друг метод, по който може да оползотворите заема, е като инвестирате в неподвижен парцел и осигурите бъдещите си доходи, възползвайки се от облагата от наем. За да се възползвате от 3 % рента размерът на заема би трябвало да е над 100 000 лв. или 50 000 евро, а срокът на погашение до 10 години. Погасяването на отговорностите става с месечни анюитетни или намаляващи вноски. БАКБ ви дава опция да се възползвате от 6-месечен гратисен интервал по главница за първите 6 месеца от периода на заема и за още 6 месеца през останалия интервал. И по този начин, тази пролет се оказва най-подходящият миг щастието да кацне и на вашето рамо!



*Ипотечен заем „ Сбъдната фантазия ” ще се предлага с промоционални условия до 31.05.2018 година във всеки офис на БАКБ. Вижте цялата информация и цялостните условия на заема, както и изискванията, при които се дава подарък на www.bacb.bg.

Пример:
В промоционалния интервал от 19.03.2018 година до 31.05.2018 година Ипотечен заем „ Сбъдната фантазия ” е с ГПР: 3,29%**, изчислен при размер на заема 100 001 лева, период на погашение 10 години, изменчив лихвен % 3%. Брой на месечните анюитетни вноски: 120; Месечна анюитетна вноска: 965,62 лева.; Обща сума за връщане: 117 139,87 лева.; Общи разноски по заема: 17 139,87 лева
**В изчислението на ГПР не са включени нотариалните такси за основаване на ипотека и държавните такси за регистриране. Попитайте ни на *4488, на телефон 0700 144 88 или на www.bacb.bg

Партньорска публикация
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР