Тази Коледа ще е като никоя друга, защото ще ни

...
Тази Коледа ще е като никоя друга, защото ще ни
Коментари Харесай

Излезе първият трейлър на Аватар 2

Тази Коледа ще е като никоя друга, тъй като ще ни донесе подарък, предстоящ повече от десетилетие. На 16 декември се завръщаме на Пандора с амбициозното, епично и всепоглъщащо киноизживяване " Аватар: Природата на водата " - дълго подготвяното от Джеймс Камерън продължение на мегахита " Аватар " (2009), който със международни доходи от 2,84 милиарда $ продължава да е най-касовият филм на всички времена, научи ДУМА от " Форум филм България ".

Джеймс Камерън е и сценарист дружно с Джош Фридман. В функциите са Зоуи Салдана, Сам Уортингтън, Сигорни Уивър, Стивън Ланг, Клиф Къртис, Джоел Дейвид Мур, К.К.Х. Паундър, Еди Фалко, Джемейн Клемент, Джовани Рибизи, Мишел Йео и Кейт Уенслет. Продуценти са Джеймс Камерън и Джон Ландау.
" Аватар: Природата на водата " идва у нас на 16 декември единствено в кината на 3D и IMAX 3D, в дублирана и субтитрирана версия.
Снимка " Форум филм България "

Продуцентът Джон Ландау, който работи с Джеймс Камерън по най-големите му шлагери " Титаник " и " Аватар ", споделя, че тематиката за фамилията е в същността на кино лентата: " Аватар: Природата на водата " е история за това, до каква степен биха стигнали родителите, с цел да запазят фамилията си дружно и в сигурност. Филмите на Джеймс имат универсални тематики, а в действителност няма по-универсална тематика от фамилията. "
Режисьорът е безапелационен: " Исках завръщането ни на Пандора да бъде нещо в действителност особено. Всеки кадър е основан с концепцията за най-големия вероятен екран, най-хубавата резолюция и най-поглъщащото 3D. Мисля, че успяхме да го реализираме. "
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР