Тази Коледа ще бъде особено специална за певицата Светла Иванова,

...
Тази Коледа ще бъде особено специална за певицата Светла Иванова,
Коментари Харесай

Певицата Светла Иванова за биологичната си майка: Открих я след 25 години! Оказа се, че и тя…

Тази Коледа ще бъде изключително специфична за певицата Светла Иванова, която търси и откри своите биологични родители след цели 25 години. Семейството, което я отглежда, си отива от този свят и по този начин срещата с биологичните родители се трансформира в действителност.
Всеки един ден на Светла стартира със утринна медитация и признателност за това, което й се е случило в живота. Певицата, която направи 10-годишна пауза от сцената, в този момент се завръща с цялостна мощ, само че признава, че доста огромна част от тази сила в този момент, й е донесъл точно този магичен поврат в персоналния й живот.
Новата ария, която приготвя пък, е подарък от най-близките й приятелки. Дамите събират доста огромна част от сумата за клипа към новото музикално парче.
„ Оказва се, че майка ми също ме е търсила “, призна Светла, която е наследила музикалния си гений от татко си. И прибавя, че реакцията на биологичния й родител е била „ повече от невероятна “.
Двете с майка й са идентични по желанието си за живот. „ Тя е един толкоз деятелен човек, също като мен. Дори и до ден-днешен работи по 12 часа дневно. Обясних си от кое място идва тази сила. Много елементарно съкратява дистанцията с хората, поддържа връзка доста и елементарен човек за другарство “, споделя още разчувстваната изпълнителка.
Предстои ми да отворя още едно студио, да основа още една нова ария. Изведнъж към мен стартира да идва една доста хубава креативна сила, написа show.blitz.bg.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР