Тази коалиция няма да се разпадне, защото стоят други интереси

...
Тази коалиция няма да се разпадне, защото стоят други интереси
Коментари Харесай

Марешки: Тази коалиция няма да се разпадне, на практика управляват ГЕРБ и ДПС

Тази коалиция няма да се разпадне, тъй като стоят други ползи зад нея. На процедура ръководят ГЕРБ и Движение за права и свободи.

Тази теза разви зам.-председателят на Народно събрание и водач на партия " Воля " Веселин Марешки в сутрешния блок на bTV.

Според Марешки НФСБ е най-близо до сърцето на Цветан Цветанов, " Атака " до това на премиера Борисов, а Вътрешна македонска революционна организация до сърцето на водача на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ.

Вътрешна македонска революционна организация е троянският кон на Движение за права и свободи в обединението, каза водачът на " Воля ".

Марешки дефинира министъра на защитата Красимир Каракачанов като " най-големия политически лъжец ".

В програмата му имаше разноски за пенсии, за служители на реда на село, а не за самолети. Избирателите на Каракачанов са най-излъганите гласоподаватели, съобщи той.

Лидерът на " Воля " предсказа още един управнически маднат за ГЕРБ, защото обединението " Обединени патриоти " бързо станали " опитомени патриоти ", а в следствие " единен неуспех ".

Марешки позволи опцията патриотичната коалиция да се разпадне, тъй като партиите в нея се водят от инстикта си за самозапазване - " да прехвърлиш неуспеха върху другарчето ".

Той насочи рецензия към желанието на държавното управление да закупи нови самолети и го дефинира като " лъжлива скица ".

За какво са ни самолети, в случай че не можем да ги поддържаме? Защо да купуваме нещо, което няма да се употребява? Няма пари за подготовка на водачите, съобщи Веселин Марешки.

Той разяснява още положението на родния му град Варна. 

Караме я като по комунистическо - колкото делегациите да могат да стигат до Евксиноград, а варненци кучетата ги яли.

Марешки означи, че хората във Варна съжалявали, че той не е станал кмет, само че към този момент бил " много по-напред в йерархията ".

Смятаме да осъществяваме нашите хрумвания в Народното събрание за да помогнем на всички българи да живеят добре, безапелационен бе водачът на " Воля ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР