Kметът на Асеновград д-р Христо Грудев постави началото на обновяване

...
Kметът на Асеновград д-р Христо Грудев постави началото на обновяване
Коментари Харесай

Стартира ремонтът на още един спортен обект в Асеновград

Kметът на Асеновград доктор Христо Грудев сложи началото на възобновяване помощното игрище, което е част от стадион " Шипка " в града. Със алегорична " първа копка " градоначалникът, дружно с досегашния изпълнителен шеф на Българския футболен съюз (БФС) Борислав Попов и с Андрей Петров, който наследява поста, означиха старта на ремонтните действия.
 
Игрището, което ще бъде построено, ще послужи за осъществяване на тренировки по футбол. Проектът включва слагане на висококачествена изкуствена тревна настилка, ограда, осветяване (и функционално, и художествено). Теренът ще е с размери 64 м./44 м. Гаранционният период на детайлите и материалите е 8 години. Очакваният интервал, за който би трябвало да бъде изпълнено игрището, е в границите на няколко месеца, като за началото на идващия футболен сезон към този момент следва да действа. Стойността на плана е за близо 1 000 000 лева и ще се осъществя по стратегия " Хеттрик V ".
 
" Това обновяване на помощното игрище е дълго чакано. Целта е да се сътвори още по-добра опция за децата и младежите, които се занимават с футбол. Изграждането на оборудването е следващата стъпка към възстановяване на спортната среда и изискванията за подготовка на младите футболни очаквания на нашия град ", сподели пред присъстващите доктор Грудев. Кметът сервира почетен плакет " Асеновград " на Борислав Попов, в символ на признателност за ползотворното съдействие сред общината и БФС.
 
 Кметът сервира почетен плакет Кметът сервира почетен плакет " Асеновград " на Борислав Попов, в символ на признателност за ползотворното съдействие сред общината и БФС Източник: Община Асеновград
Точно на този обект пък новият изпълнителен шеф Андрей Петров одобри поста от своя предходник. Той даде обещание, че ще продължи неговото дело и положителните взаимоотношения с община Асеновград, като ще оказва подпомагане и за бъдещите общи планове.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР