Тази кампания беше изключително трудна, защото немалка част от партиите

...
Тази кампания беше изключително трудна, защото немалка част от партиите
Коментари Харесай

Ангел Джамбазки: Няма никакви други ценности извън хляба на българите


Тази акция беше извънредно сложна, тъй като немалка част от партиите се пробваха да концентрират целия си огън върху нас. Благодаря на тези, които не се поддадоха на провокациите и ни поддържаха, на тези 8%, които решиха, че в бъдещия Екологичен потенциал би трябвало да има почтени представители, които да отстояват българския интерес. Това съобщи водачът на Вътрешна македонска революционна организация и министър на защитата Красимир Каракачанов на конференция след привършване на изборния избор за Екологичен потенциал, съобщи кореспондент на Novini.bg.

В идващия Екологичен потенциал ще изпратим най-малко един, а може би и двама, които ще продължат да водят борбата за ползите на българските жители. Нашата идея е ясна. Благодаря на тези, които решиха, че Вътрешна македонска революционна организация въплъщава концепциите на български национализъм, добави той.

Вътрешна македонска революционна организация има 125-годишна история, това е политическа групировка, която постоянно е имала ясна визия за развиването на българската нация и на българската страна. Леви и десни повтаряха като папагали клишета, общи изречения и приказки. Ние сме една от дребното политически обединения, които не си трансформираха убежденията, за ясни дела и резултатът пристигна. Докато други наши сътрудници се концентрираха върху това да се занимават върху себе си и да се карат между тях, сподели още Каракачанов.

Защо хората не гласоподаваха? Защото до момента българите не виждаха изгода от нашите евродепутати. Хората не схващат какво вършат нашите евродепутати там, тъй като не им се чува гласът, като се изключи гласа на Джамбазки, уточни водачът на Вътрешна македонска революционна организация.

Благодаря на тези българи, които не разпиляха гласовете си и и нямаше мерене не рейтинги и се сплотиха към нашата листа. Благодаря на тези български родолюбци. Пет години бранехме българските ползи в Екологичен потенциал във връзка с незаконната имиграция, на двойните стандарти, защитавахме българските бизнесмени. Предстоят ни още доста такива задания, разяснява от своя страна претендентът за евродепутат от листата на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки.

Българските родолюбци се сплотиха към Вътрешна македонска революционна организация и нашите сътрудници, ето за какво би трябвало да бъдем защитник и изразител на български национални ползи. Предлагаме на българските евродепутати, когато се съберем, да се захванем със дилемите, които ни сложиха българите по време на предизборната акция. Да разпределим тези задания всред 17 представители, тъй като би трябвало да бъдем носители, а не консуматори на смяната. Ще задаваме значимите тематики в дневния ред – земеделието, за дотациите, енергетика, българска промишленост. Каня всички български представители да създадем същински български диалог какво ще вършим през идващите 5 години, сподели Джамбазки.

Няма никакви други полезности отвън хляба на българите, приходите и сигурността на българите. Няма да допуснем България да бъде буферна зона. Още един път – дълбоки благодарности към всички български патриоти, които избраха да ни поддържат, заключи Ангел Джамбазки.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР