Тази жлеза помага за неутрализиране на негативната енергия, укрепване на

...
Тази жлеза помага за неутрализиране на негативната енергия, укрепване на
Коментари Харесай

Супер Лесно Е, Но Кой Да Знае! Ето Как Да Натиснем Копчето На Щастието В Нашето Тяло, Ударете Леко С Юмрук

Тази жлеза оказва помощ за обезвреждане на отрицателната сила, подсилване на имунната система, поддържа здравето.

Докосвайте, галете, масажирайте тази точка, и не след доста дълго време ще откриете какъв брой ефикасна е тя. Това оказва помощ да се покачат енергийните ни трептения на по-високо равнище. Тимусната жлеза поддържат силата на тялото ни.

Ето за какво, когато нашата енергийна система е отвън равновесие, тя може да помогне, тъй като тимусната жлеза е мост сред мозъка и тялото.



По време на стрес тимусната жлеза се свива, което води до понижаване на жизнеността.

Как да се подтиква тимуса?

Това може да стане с пестник, като Тарзан от кино лентата, само че не е належащо нито да викате толкоз мощно, нито да се катерите по дърветата, нито да биете мощно с юмруци в гърдите.

Можете да почуквате или да галите пръсти. Направете това за към 20 секунди и се вдишва надълбоко в това време. Можете да си повтаряте на разум в това време: „ Всичко е добре в моя свят “, или каквото и да е друго положително изказване.

Как ще разберете, че тимуса се е засилил?

Ще усетите прилив на нова, чиста сила. При вярно активиране на точката на щастието ще почувствате по тялото си леко „ мравучкане “. Може да отнеме известно време, до момента в който се появи това чувство. Не очаквайте резултати незабавно. Бъдете поредни и търпеливи. Правете това упражнение всеки ден. След време несъмнено ще почувствате резултата, и ще бъдете прелестно сюрпризирани.

Ако имате чести пристъпи на тревога, суматоха и стрес – правете по няколко пъти дневно това простичко стимулиране на тимуса. Сами няма да разберете по какъв начин ще съумеете да си възвърнете салдото в живота написа lekuva.net.
Tags: ОЩЕ ЕЛИКСИРИМЕХЛЕМИЛЕКОВЕАЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР