Тази жена определено успя да изненада своята половинка, когато му

...
Тази жена определено успя да изненада своята половинка, когато му
Коментари Харесай

Този мъж се разплака, щом видя подаръка от гаджето си

Тази жена несъмнено съумя да изненада своята половинка, когато му сервира този подарък. Отначало мъжът не знаеше какво го чака и когато приятелката му саъбщи, че желае да му подари нещо, той беше много изумен. Тя му сподели да си закрие очите, с цел да не вижда какво ще му сервира. Той се опита да хитрува, като гледаше какво прави с едното око.

В последна сметка кутийката се отзова в неговите ръце и той с изненада стартира да я отваря. В това време дамата снимаше реакцията му, тъй като знаеше, че ще му достави ужасно наслаждение. А какво имаше в кутията и за какво мъжът реагира по този начин – ВИЖТЕ във видеото!

СПОДЕЛЕТЕ, в случай че сте харесали тази къса история! Бременността при индивида е интервал, през който полученият вследствие на оплождането нов организъм, именуван фетус или ембрион, се развива в матката на майката. В някои случаи броят на ембрионите е повече от един.

Бременността нормално завършва с раждане, което най-често става към 38 седмици след оплождането. При менструален цикъл с дълготрайност четири седмици този миг подхожда почти на времето 40 седмици след последната менструация.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР