Тази история е изпратена до на американския уебсайт на Националния

...
Тази история е изпратена до на американския уебсайт на Националния
Коментари Харесай

Среща на бреговата охрана на САЩ в Атлантическия океан с НЛО и Мъжете в черно

Тази история е изпратена до на американския уеб страница на Националния уведомителен център за НЛО (National UFO Reporting Center). Времето на събитието е 22 май 1973 година.Авторът на историята, през тези години, служи на кораба “Спенсър ” на бреговата защита на Съединени американски щати в Атлантическия океан. Само година след този случай, “Спенсър ” е изведен от употреба и сменен с различен транспортен съд, който получил същото име.

 e1 - Среща на бреговата защита на Съединени американски щати в Атлантическия океан с НЛО и Мъжете в черно
Ето какво споделя очевидецът:„ Беше топло и времето беше хубаво, а нощта беше ясна. На борда на „ Спенсър “ имаше 140 души. Много от тези офицери и бойци също бяха очевидци на това събитие.Един от нашите имаше добра фотоапаратура Olympus, с телеобектив. Той снима този обект, както си припомням. Отначало този НЛО бе забелязан от един от бойците на палубата, а по-късно мнозина също го видяха.Обектът имаше ярки светлини, които променяха цвета си. НЛО се носеше тъкмо над “Спенсър ”, като че ли ни наблюдаваше, а след това постепенно стартира да понижава ход. Той слезе толкоз ниско, че човек можеше да види нещо като илюминатор. След това светлината още веднъж промени цвета си и НЛО излетя толкоз внезапно, че за момент се трансформира в дребна точка в небето.
Тогава тази точка стартира да лети с висока скорост и да прави остри завои. Той като че ли ни демонстрираше своите благоприятни условия.Този обект беше сниман с фотоапарата доста пъти. Но, по този начин и в никакъв случай не ги видях. Като цяло, нощното зрелище продължи към час.По-късно, пристигнахме на Губернаторския остров (Ню Йорк). Въпреки всичко случило се, ние не чакахме последвалата среща. Веднага щом пристигнахме, се наредихме на опашка, с цел да напуснем “Спенсър ”. Тогава се появи цяла група от Мъже в черно, т.е. имаше безусловно доста мъже в строги черни костюми и с бели ризи.

 e2 - Среща на бреговата защита на Съединени американски щати в Атлантическия океан с НЛО и Мъжете в черно
Обикновено, след идване на пристанището, в случай че нямате специфични отговорности, имате 72 часа свободно време за разходка в града. Но в този случай никой от нас не можеше да напусне кораба.Всички бяхме разпитани поредно от Мъжете в черно. След това бяхме задължени да подпишем декларация, че не сме видели нищо. Освен това, получихме предизвестие, че в случай че кажем на някого за това, тогава „ те ще дойдат за нас “ и, че е безусловно неразрешено да разкажем за това на публицисти.Тогава разбрах, че са взели на приятеля ми цялото му фотографско съоръжение и всички фотоси, и всичко това без обезщетение. ”В известието си, създателят на тази история е показал телефонния си номер (не е оповестен на сайта) и е изискал да му се обадят, в случай че историята му стигне до админите на уеб страницата. Очевидно се страхувал, че ще бъде „ прихванат “.Няма друга информация какво се е случило по-късно. Администраторите свързали ли са се с този човек? Какво повече им е разказал? Имало ли е нови закани? И доста други зараждащи въпроси, които остават без отговор …Следвайте ни в Instagram, Twitter и Youtube за забавно и мистериозно бонус наличие!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР