Тази година във Варна за чадър и шезлонг на плажа

...
Тази година във Варна за чадър и шезлонг на плажа
Коментари Харесай

Чадърите на плажа във Варна с нова, по-висока цена през лятото! Колко ще ни струва сянката?

Тази година във Варна за чадър и шезлонг на плажа ще плащаме по 6 лв.. Цената на сянката нараства с един лев. Това сподели Андрей Василев, търговски прокурист на компанията концесионер на варненския плаж пред БНР. 

Той уточни, че 10 години цените не са променяни, само че тази година е планувано нарастването поради инфлацията. Подготовката на плажните линии върви по проект. През идващите почивни дни плажовете, където към този момент са сложени чадърите, ще бъде обезпечени със спасители и здравно обслужване, сподели Василев.

Проблемът с фрагментите във водното избавяне продължава да се задълбочава изключително след измененията в наредбата, която бе призната неотдавна. Едната оригиналност е удълженото работно време.

Средната възраст на спасителите е 50-60 години, само че има 70-годишни, както и деец на над 80 години. Въпреки размера на възнагражденията, които доближават 3000 лв., искащите да упражняват  специалността младежи понижават заради сезонния й темперамент, изясни още Василев и добави, че решение е да се търсят чужденци.

Подменени са доста от избавителните вишки, съблекалните и кошчетата по плажовете, както и пътеките за хора с увреждания. Василев увери, че там, където плажът разрешава е обезпечен достъпът за инвалидни колички.

 

 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР