Тази година събитието се проведе на 8 януари. Според различни

...
Тази година събитието се проведе на 8 януари. Според различни
Коментари Харесай

В Рим се проведе масова демонстрация на италианските неофашисти

Тази година събитието се организира на 8 януари. Според разнообразни оценки митингът е събрал от 500 до 1,5 хиляди участници. Демонстрантите са дефилирали през Рим, показвайки по време на марша фашисткия привет с изпъната нагоре ръка, оповестява.

Медиите пишат, че демонстрацията е била отдадена на годишнината от нападението на ляворадикалите против централата на партията " Италианско обществено придвижване " през 1978 година в интервала на " оловните 70-те години " (когато е дейната борба сред десните и левите радикали в Италия).

Годишната среща на неонацистите в Италия, както се и очакваше, не се хареса на политическото малцинство – на опозицията. Лидерът на лявоцентристката Демократическа партия Ели Шлейн назова " мероприятието " недопустимо, а водачът на центристката партия " Ацион " Карло Календа охарактеризира цялата обстановка като " срам за европейската народна власт ".

Настоящият министър председател на Италия Джорджа Мелони като цяло пренебрегва всеобщото събиране покрай някогашната централа на неофашистката партия " Италианско обществено придвижване " (MSI) в центъра на Рим.

Между другото, MSI е...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР