Тази година събитието на есента ще бъде националното турне на

...
Тази година събитието на есента ще бъде националното турне на
Коментари Харесай

Млади звезди ще пеят на сцената в парк Дъбника във Враца

Тази година събитието на есента ще бъде националното турне на младите поп реализатори „ ТУРНЕТООО”, което ще премине през 15 града в Северна България. Събитието ще се организира сред 10 и 24 септември, градът от който ще стартират концертите е Видин, след което ще последват Монтана, Враца, Плевен, Ловеч, Севлиево, Горна Оряховица, Търговище, Разград, Шумен, Добрич, Силистра, Русе, Свищов и Козлодуй.
„ ТУРНЕТО” събира на една сцена няколко от младите актьори на България сред които: Ice Team ft. Martinna, ANI HOANG, ARTI, Невена Пейкова, CHOKO и TOMETO, водещи на събитието ще бъдат Атанас Михайлов и Люси Иларионов. Освен тях на сцената със специфична хореография ще взе участие и група „ Ви Ес Денс”.
Концертите ще се организират на централните площади от 19 часа, единствено в град Враца спектакълът ще се организира в парк „ Дъбника, а в Плевен в летен спектакъл „ Кайлъка”. Всички концерти са с вход свободен.
„ ТУРНЕТООО” има за цел да способства за културния живот в всеки един от градовете и да сплоти жителите му на централните площади. Буря от страсти чакат феновете на зрелищните спектакли, които ще участват на концертите. Всички реализатори са подготвили специфични миксове с най-големите си шлагери. В някой от градовете ще има и посетител реализатори, които почитателите добре познават.
Всички детайлности за дати, градове и информация към събитието на есента „ ТУРНЕТООО” може да следите в формалните страници във фейсбук: www.facebook.com/turnetooo, инстраграм: https://www.instagram.com/turnetooo/.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР