Тази година предаването Ергенът определено не изненада зрителите с участнички,

...
Тази година предаването Ергенът определено не изненада зрителите с участнички,
Коментари Харесай

Ергенът завършва без победителка?

Тази година предаването " Ергенът " несъмнено не изненада феновете с участнички, които да блеснат с нещо по-различно от девойките в предходните сезони. Напрежението сред дамите пролича още в самото начало. Остри мнения и неодобрителните погледи имаше от самото начало.

Някои от участничките даже се заядоха една с друга, като държанието им беше извънредно надменно и без всевъзможни положителни маниери. Дали тези интриги няма да разочароват ергена Алек Младенов още в първите дни?

Ще издържи ли ергенът на свадите? Както видяхме от рекламните видеа преди старта на " Ергенът 3 ", тази година няма да липсват драми и сълзи в шоуто. Участничките несъмнено няма да се борят единствено за сърцето на Алек Младенов, само че и ще се пробват да се потвърждават една на друга и коя с какво превъзхожда останалите. Има огромна възможност интригите и свадите в предаването да доведат до един друг край, без да има победителка. 

Различни медии започнаха да спекулират с имената, които ще останат до края на сантименталното риалити, като едно от тях е това на " Мис Варна " за 2006 година – Магдалена Томова. Възможно е с изключение на короната за хубост да завоюва и сърцето на Алек. Маги беше и първата, направила най-силно усещане на Алек. Затова и получи специфичната розова роза.

Предстои да разберем коя ще бъде нейната най-голяма съперничка и кои ще са финалистките. Не е изключено Александър Младенов да си тръгне от предаването като ерген без дама до себе си, пише actualno.com.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР