Тази година пълнолунието в огнения знак Стрелец се пада в

...
Тази година пълнолунието в огнения знак Стрелец се пада в
Коментари Харесай

Пълнолуние в Стрелец: Какво да очаква всяка зодия?

Тази година пълнолунието в огнения знак Стрелец се пада в нощта на 3 против 4 юни (или по-точно в неделя, в 6:42 ч.) Въпросното пълнолуние може да ви се отрази по този начин, че внезапно да станете доста по-изразителни и по-откровени от нормално и да споделите информация, която до момента сте таили в себе си. Стрелецът е прочут точно с това, че е доста деен и пряк от вербална позиция.

Пълнолунието през юни се назовава Пълна ягодова луна, тъй като ягодите узряват по това време. Пълнолуние може да има единствено когато Луната е в противоположния на Слънцето зодиакален знак. Тоест, в тази ситуация, че пълнолунието е в Стрелец, когато е сезонът на Близнаци. Слънцето символизира егото, волята и задачата, до момента в който Луната съставлява страстите и нашия вътрешен живот. Противопоставянето сред двете ни приканва да балансираме разнообразни елементи от себе си. В този случай, по време на пълнолуние в Стрелец, може да бъдем призовани да спрем несъразмерното анализиране, с цел да погледнем огромната картина на нещата.

Пълнолунието в Стрелец може да ни донесе нови вероятности, които да ни оказват помощ да осмислим нещата в всекидневието си. Кентавърът (символът на зодията) е прочут с това, че споделя това, което мисли, тъй че не се изненадвайте, в случай че започнете да вършиме някои прекомерно откровени или завладяващи мнения, които биха могли да провокират драма, само че пък могат да създадат нещата в живота ви и много по-вълнуващи!

Възможни са борби по време на това пълнолуние, защото ще излязат нескрито доста детайлности, до момента в който хората вземат решение проблемите си. Но съдействието и компромисът също могат да се проявят и в този миг може да се предприеме логически, явен метод към въпросните проблеми. Всъщност пълнолунието в Стрелец може да ни подсети какъв брой елементарно се позволяват проблемите, когато има противоположна връзка и общуването е на равнище!

Сезонът на Близнаците може да бъде доста занимателен, флиртуващ и обществен интервал от годината. Могат да се обменят хрумвания и има общо въодушевление за съгласие и връзка с хората. Пълнолунието в Стрелец може да ни даде увереността и дързостта, от които може да се нуждаем, с цел да бъдем по-директни и решителни, когато става въпрос за работа с другите, вместо просто да се движим по течението в името на мира.

Какво е специфичното на тазгодишната ягодова луна в Стрелец?

Пълнолунието в Стрелец нормално е време, когато разбирате или сте подготвени да споделите любопитна информация. Тази година обаче планетата на връзката – Меркурий, е напът да срещне Уран в Телец, което значи, че разкритата вест може да бъде даже по-изненадваща, в сравнение с нормално чакаме по време на пълнолуние в Стрелец! Уран е планетата на непредсказуемостта, тъй че споделените вести и хрумвания могат да бъдат изцяло непредвидени.

Венера в Рак е дейна и по време на това пълнолуние. Освен това Нептун е в Риби и се приближава до съпротива с Плутон във Водолей. Всичко това, може да въодушеви мощно сантиментална атмосфера, само че може да се окажем и в епицентъра на значим преломен миг във връзка с връзката си. Пълнолунието в Стрелец може да ни накара да разберем по какъв начин сътрудникът ни в действителност се усеща в връзките ни и дали в действителност изпитва същинска обич към нас. Връзките, които имаме с хора, които се пробват да ни управляват, също могат да доближат повратна точка и ненадейно да сложим завършек на тази битка за превъзходство.

Юпитер в Телец се приближава до равнене със Сатурн в Риби, до момента в който се отделя от квадрат с Плутон във Водолей. Това въодушевява една земна, подкрепяща атмосфера по време на това пълнолуние по-късно, което може да е било огромна смяна.

Как пълнолунието през юни ще се отрази на всяка зодия?

Комуникацията е съществена тематика за всички зодиакални знаци по време на това пълнолуние, само че важи с особена мощ за Овен и Везни , които могат да осъзнаят, че в действителност би трябвало да проведат значими диалози, които до момента са отлагали. За тези две зодии може да се случи пробив в общуването.

За Близнаци и Стрелец това пълнолуние може мощно да повлияе на техните взаимоотношения (романтични и други): за тях също може да има информационни пробиви и на по-дълбоко равнище, като те може да осъзнаят, че желаят да подходят към партньорството по нов метод.

Новините и полемиките на тематика пари могат да се засилят или да зачестят в живота на хората от зодиите Телец и Скорпион . За Телец задълженията могат да бъдат уредени, може да се стигне и до консенсус по какъв начин да бъдат ръководени фамилните активи. Скорпионите пък може да продадат нещо огромно, да създадат огромна смяна в метода, по който подхождат към бюджета си, или да слагат условия във връзка с своите приходи, комфорт и сигурност. И за двата зодиакални знака общуването за материални потребности, пари и комфорт може да бъде огромна тематика.

Това може да бъде мощен миг за духовно възобновяване и просто за отмора за Козирозите : сезонът на Близнаци ги намира доста заети с работа, само че пълнолунието в Стрелец ги приканва да забавят темпото и да се свържат още веднъж със себе си.

За Рака сезонът на Близнаци може да бъде интроспективен интервал, в който той да се скрие в черупката си, преди да настъпи сезонът на рождения му ден, само че пълнолунието в Стрелец може да го накара да работи по-усилено в същото време. И двете зодии може да зарежат старите си привички и да тестват нови практики. Намирането на по-здравословен баланс работа/личен живот може да бъде главен фокус и за двата знака.

Балансът сред работата и персоналния живот също може да бъде в съзнанието на Дева и Риби по време на това пълнолуние. Вниманието на Девите може да бъде привлечено от техния дом и фамилен живот, откакто са изразходвали толкоз доста сила за кариерата си напоследък. За Рибите сезонът на Близнаци е обвързван също с дома, само че може да ги накара да изгладят някакъв фамилен проблем от предишното, с цел да могат умерено да слагат фокуса си върху своята кариера в бъдеще.

Това може да е основен миг в любовния и обществения живот на Лъв и Водолей ! За Лъв пълнолунието в огнения знак Стрелец може да докара до огромна кулминационна точка на обстановка, която е назрявала като да вземем за пример влюбване. Обвързаните Лъвове пък могат да се свържат с обичания човек на по-дълбоко равнище. Те също по този начин могат да приключат собствен креативен план или да се радват на огромен прилив на креативно ентусиазъм. Пълната ягодова луна също приканва Лъва да излезе от нормалната си рутина и да се забавлява повече!

За Водолеите може да настъпят огромни промени в обществения им живот, защото те може да изоставен някои другарски групи и да стартират да изследват нови кръгове. Едно отдавнашно тяхно предпочитание може да се сбъдне! Любовният живот на Водолея също може да бъде на фокус по време на това пълнолуние и да накара представителите на този въздушен знак да се замислят върху връзките си с колегата.

Без значение каква е вашата зодия, общуването и честността могат да бъдат съществени тематики в този миг. Да бъдем почтени с хората в живота си, несъмнено, е значимо, само че също по този начин е значимо да бъдем почтени и със себе си. Ако до момента сте се престрували, че сте добре, тъй като не сте желали да вършиме сцена, то това пълнолуние ви приканва да бъдете откровени и да си кажете какво ви е на душата!

Източник:
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР