Тази година няма да бъде изключение, а ще продължи традицията

...
Тази година няма да бъде изключение, а ще продължи традицията
Коментари Харесай

Accept излизат на сцената на Kavarna Rock ден преди Deep Purple

Тази година няма да бъде изключение, а ще продължи традицията на Kavarna Rock с наличието на огромни звезди, звучене на рокаджийски шлагери и най-много емблематичното шоу, което фестивалът предлага. На сцената на 02 юни ще се качат  Deep Purple, с цел да изсвирят освен обичаните части, само че и да създадат поклон към българската аудитория като показват за първи път в Европа точно пред тях новия си албум.

Освен динозаврите в рока, на почитателите предстоят срещи и с други музикални величия - едно от тях е известната група Accept, която ще забележим на 01 юни.

Бандата с немски генезис стартира своята история през 1968 година, когато  носи името Band X, която в следствие се трансформира в Accept. Преминавайки през доста промени и спорадични прояви, групата започва своите съществени изяви едвам през 1976 година, когато е поканена на присъединяване в един от известните немски фестивали - Rock am Rhein.

Първият албум носи името на групата. Вторият- I'm a Rebel, който излиза през 1980 година с едноименно парче, писано за  AC/DC, което провокира възторг. Три години по-късно вършат нов албум и се причисляват към турнето на  Judas Priest, а през 1985 година пускат Metal Heart.

Повратна точка за групата е отделянето на вокалиста, който взема решение да се отдаде на соло кариера. Паралелно с работата над Animal house, групата стартира да търси нов вокал. След няколко опита е определен американецът Дейвид Рийс, с който се появява и Eat The Heat. През 1990 година излиза записания още през 1985 година Staying a Life, който има за цел да отпразнува кариерата на бандата. След няколко години екс-членовете на Accept вземат решение да се обединят и записват Objection Overruled, който бележи страховит триумф в Америка и Европа. Между 1997 и 2005 година всеки от групата се занимава със личен план, до момента в който през 2005 година Accept още веднъж не се събира в първичния си. След четиринайсет години  на бял свят се повява дълго чаканият нов албум на групата - Blood of the Nations (2010). Миналата година излезе  Stalingrad, който е последното създание на Accept.

Accept не са за първи път на рок фестивал в България. През 2005 година те пяха в Каварна, а в този момент още веднъж се връщат с цел да изпълнят и части от последните няколко години. След страховит креативен напредък, се чака групата да съобщи от заряда си и на българската аудитория.
 
Kavarna Rock 2013 ще се организира на 01 и 02 юни в град Каварна. Промоционални билети за двата дни към този момент се продават в мрежата на Eventim на цена от 70 лв.. Промоцията ще продължи до 31 януари 2013 година. След нея двудневният билет ще бъде на цена от 90 лв., а еднодневният - 60.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР