Тази година някои от любимите ни звезди отново усетиха искрите

...
Тази година някои от любимите ни звезди отново усетиха искрите
Коментари Харесай

Звездите, които отпразнуваха любовта през 2023 г.

Тази година някои от обичаните ни звезди още веднъж усетиха искрите на любовта. Едни в лицето на нов сътрудник, други получиха оферти за брак, а трети даже стигнаха до олтара и споделиха заветното " да " на половинките си. Ето и част от тях.

Джиджи Хадид и Брадли Купър

Въпреки че двамата към момента не са коментирали обществено връзките си и избират връзката им на този стадий да е по-инкогнито, за никого не е загадка, че Джиджи и Брадли са една от новите звездни двойки. Освен че тя го поддържа в новото му бизнес начинание, каравана за бургери, медиите оттатък океана разкриха, че Брадли си е купил имение в Пенсилвания, с цел да бъде покрай нейния дом, в който прекарва по-голямата част от времето си.

Тейлър Суифт и Травис Келси

Безспорно Тейлър и Травис се оказаха най-коментираната двойка на годината. Въпреки че за връзките им се загатна през юли тази година, когато спортистът се появи на концерта й в Канзас, те косвено потвърдиха, че са дружно, едвам през септември, когато тя се появи в ложата на стадиона в града, с цел да изгледа един от мачовете му. Последваха техни общи фотоси, снимки по какъв начин певицата е в компанията на майка му, появяването на нейните най-близки другари на стадиона и към този момент всичко е история.

 
Снимка: Getty images
 

Кайли Дженър и Тимъти Шаламе

Тази обич несъмнено беше непредвидена както за почитателите им, по този начин и за медиите, защото мнозина не виждаха по какъв начин Кайли и Тимъти, които имат радикално друг метод на живот, биха могли да се съберат. Е, случи си и по всичко проличава, че на този стадий любовта им е в пика си. Двамата се появиха дружно и потвърдиха слуховете, че са двойка, като участваха на концерт на Бионсе, на който не стопираха да се целуват, а по-късно изгледаха и мач от тенис шампионата US Open.

Ариана Гранде и Итън Слейтър

Ариана разбуни духовете, откакто стана ясно, че се е разделила с към този момент някогашния си брачен партньор Далтън и неговото място в сърцето й зае сътрудника й Итън. Причината тийн идолката да си докара много отрицателни мнения беше разкритието, че с цел да бъде с нея, артистът е зарязал дългогодишната си половинка, която е и майка на 2-годишния им наследник. На този стадий те избират да не разясняват нищо обвързвано с връзката им, макар че по никакъв метод не се крият. Според техни близки, двамата даже към този момент живеят дружно.

Хари Стайлс и Тейлър Ръсел

За връзката им се заприказва през юни тази година, откакто актрисата се появи на концерта му във Виена, а той на собствен ред, изгледа една от пиесите, в които Тейлър взе участие в Лондон. Влюбените и до през днешния ден не са коментирали връзките си, макар че не се крият. Най-вероятно Стайлс избира да резервира протичащото се в персоналния му живот допустимо най-дълго в загадка, изключително откакто предходната му връзка с Оливия Уайлд разсъни сериозен медиен интерес.

Лили-Роуз Деп и 070 Shake

Слуховете за връзката на актрисата и рапърката се понесоха още при започване на януари, само че едвам четири месеца по-късно, дъщерята на Джони Деп удостовери, че с 070 Shake имат връзка. Направи го по случай рождения ден на певицата, като разгласява тяхна обща фотография с текст: " любовта на живота ми ". Това е първата обществена връзка на Лили-Роуз с жена, като в предишното тя беше обвързана с Тимъти Шаламе и Остин Бътлър.

 
Снимка: Getty images
 

Леонардо Ди Каприо и Витория Черети

Дали красивият италиански модел най-сетне ще се окаже дамата, с която Леонардо би зарязал ергенския живот и ще стане уталожен фамилен мъж, към момента не е ясно. Факт е обаче, че Витория е новата жена в сърцето на артиста, като съгласно негови другари, той е вманиачен по нея и доста желае връзките им да са продължителни.

Селена Гомес и Бени Бланко

След като публично удостовери, че двамата имат връзка, Селена зарадва почитателите си с нов кадър, на който се вижда по какъв начин се целува с обичания си Бени Бланко. Певицата и актриса реши да показа обществено този любовен миг, откакто разгласява серия от фотоси на най-хубавите си моменти за седмицата, прекарана в Ню Йорк.

За кои звезди зазвъняха сватбените камбани?

Ванеса Хъджинс и Коул Тъкър

След като в обществената мрежа X се появи фотография на Ванеса със сватбена рокля, списание " Peiople " удостовери, че на 2 декември актрисата се е врекла във безконечна честност на обичания си. Според информацията сватбата се е състояла в Мексико, в стеснен фамилен кръг.

Аня Тейлър-Джой и Малкълм Макрей

Облечена в рокля вид " принцеса " в бежов цвят, Аня сподели " да " на обичания си Малкълм на гала във Венеция. Булката беше снимана от бдителните папараци напът за църквата, както и на част от звездните посетители, които участваха на щастливото събитие. Сред тях бяха моделът Кара Делевин и сътрудника на Джой - Никълъс Холт.

 
Снимка: Getty Images
 

Крис Евънс и Алба Батиста

Красивата Алба се оказа единствената жена, която съумя да закара неуморимия ерген Крис до олтара. Младоженците бяха предпочели да запазят сватбата в загадка, само че в медиите излезе информация, че събитието се е състояло в частно имение в Кейп Код, на която участвали една шепа хора. Въпреки че за връзката на двойката стана ясно още предходната година, 42-годишният Крис и 26-годишната Алба потвърдиха, че са дружно, едвам при започване на 2023 година

Маргарет Куоли и Джак Антоноф

Дъщерята на актрисата Анди Макдауъл сподели " да " на музикалния продуцент на о-в Лонг бийч в Ню Джърси, две години след началото на връзката им. Сред гостите на сватбата са били както известната майка на Маргарет и фамилиите им, по този начин и цяла звездна плеяда -Тейлър Суифт, Лана дел Рей, Чанинг Тейтъм и Зоуи Кравиц и Кара Делевин.

Мишел Йео и Жан Тод

Цели 19 години след годежа им, носителката на " Оскар " и някогашният началник на " Ферари " се ожениха на скромна гала в Женева. Сред очевидците на сватбата и главен " провинен " новината за нея да стане обществено притежание, е рали водачът Фелипе Маса, който разгласява фотоси на младоженците Мишел и Жан.

 

 

И у нас си споделиха " да "...

Златка Райкова и Карен

Плеймейтката най-сетне се видя като младоженка и публично стана брачна половинка на обичания си Карен Хачатрян. Множество известни лица от родния шоубизнес участваха на тържеството, което се състоя в столичен хотел. Като изненада за обичания си, Златка му извърши парчето на Румина " Само ти ".

Калин Вельов и Ирина Вълкова

Перкусионистът и някогашен народен представител са дружно от две години, които очевидно им бяха задоволителни, с цел да решат, че желаят да официализират връзката си. Сватбата на Калин и Ирина се състоя през октомври, като кумове на двойката бяха Филип Аврамов и половинката му. Сред тесния кръг от посетители на тържеството беше и Тервел Пулев с обичаната си Диана.

 

 

Симона Дянкова и Никола Яначков

Олимпийската шампионка от Токио сподели " да " на дългогодишния си другар Никола, като щастливата младоженка не пропусна да показа с феновете си видео от гражданския си брак. Сватбата им се случва две години откакто влюбените се сгодиха на отмора в Италия, където някогашният футболист сервира хубав пръстен паднал на едно коляно.

Виктория Готева и Евгени Димитров-Маестрото

Мнозина се оказаха сюрпризирани освен от сватбата, само че и от обстоятелството, че водещата и музикантът са двойка, защото те в никакъв случай не са афиширали връзката си. От последвалата информация стана ясно, че преди да си кажат " да " през лятото, те са били дружно в продължение на три години. Виктория и Евгени Димитров са сключили брак на морето, в стеснен фамилен кръг.

 
Снимка: Скрийншот „ Преди обед “
 

Яна Титова и Алек Алексиев

Яна и Алек изчакаха 12 години след началото на връзката си и раждането на двете им дъщери, най-сетне с цел да решат да сключат брак. Кумовете им Валентина и Александър Каролеви главно се занимавали с организацията на събитието, което се състояло в италиански палат, където поканили само фамилиите и най-близките си другари. Празненството траяло 4 дни, като преди този момент имало и празненство в Пловдив, където се състояло подписването.

Сани Жекова и Христо Пеев

В началото на месец юли най-хубавата ни сноубордистка се омъжи за половинката си Христо, който е и татко на дъщеричката им Христина. Новината за сватбата пристигна персонално от щастливата младоженка, която показа пост в обществените мрежи, в който благодари на брачна половинка си, че е нейната канара и е индивидът, който е до нея за всичко.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР