Тази година не можем да се оплачем от липсата на

...
Тази година не можем да се оплачем от липсата на
Коментари Харесай

10-те най-яки филма за първата половина на 2014 г.

Тази година не можем да се оплачем от неналичието на положителни филми. Първите шест месеца от календара за 2014 година са към този момент зад тила ни и умерено можем да подредим отличилите се през тях. За да не ви ангажираме прекомерно с персоналното си мнение, съгласувахме любимците си с тези в сходна ранглиста, направена от MTV, и резултатът е идната десетка.

Както постоянно се оказва, че, в случай че съпоставим изброените като най-очаквани филми при започване на годината, и тези, които в следствие се подредят при най-хубавите, то в множеството случаи съвпаденията са малко. Затова постоянно си заслужава да заложиш и на нещо не толкоз касово, което да те изненада прелестно и да излезеш удовлетворен от киносалона.

Ето и 10-те най-яки кино лентата за първите шест месеца на 2014 година Подреждането е случайно. И в случай че не сте гледали някоя от изброените ленти, бързо да поправите грешката си.

1. „ Гранд Хотел Будапеща “

Филмът несъмнено си заслужава даже единствено поради изключителния актьорски състав на приказно-шантава история на режисьора Уес Андерсън – Ралф Файнс, Едуард Нортън, Оуен Уилсън, Джуд Лоу, Бил Мъри, Харви Кайтел, Уилем Дефо, Джеф Голдблум, Сирша Ронан и други Световната премиера на лентата бе на 7 март.

2. „ Завръщането на първия отмъстител “

Лентата продължава историята на комиксовия персонаж Стийв Роджърс/Капитан Америка, който е прочут на всеобщата аудитория от шлагерите „ Капитан Америка: Първият отмъстител “ и „ Отмъстителите 3D “. Филмът излезе на 4 април.

3. „ X-Men: Дни на отминалото бъдеще “

Заснетият с бюджет от над 200 милиона $ филм продължава историята на познатите комиксови персонажи Професор Х, Магнито и Върколак. В основните функции се превъплъщават Хю Джакман, Йън Маккелън, Хали Бери, Патрик Стюарт и Джеймс Макавой. Лентата излезе по кината на 23 май.

4. „ Годзила 2014 “

Поредният американски римейк на кино лентата за японското страшилище, резултат от радиоактивно заразяване. Звездният актьорски състав включва Арън Тейлър-Джонсън, Кен Уатанабе, Жюлиет Бинош, Брайън Кранстън и други Лентата дебютира на 16 май.

5. „ Вината в нашите звезди “

17-годишната Хейзъл (Шайлийн Уудли) страда от рак на белите дробове. Срещата й с Огъстъс (Ансел Елгорт) поставя начало на една любовна история, която е и евентуално първият и последният им късмет за прочувствена връзка, защото някогашният състезател също страда от неизличимата болест. И за двамата младежи е ясно, че дните са им преброени, само че методът им към тази трагична съдба е друг. У нас филмът се появи на 13 юни.

6. „ На ръба на утрешния ден “

Научнофантастичният екшън с Том Круз, Бил Пакстън и Емили Блънт споделя за боец, който откакто умира на бойното поле, се разсънва няколко часа по-късно единствено с цел да открие, че има опцията да претърпява още веднъж и още веднъж деня в който е бил погубен. Лентата направи международната си премиера на 6 юни.

7. „ Внедрени в час 2 “

Изкласили в гимназията (цели два пъти), Шмид (Джона Хил) и Дженко (Чанинг Тейтъм) се изправят пред огромни промени, когато им се постанова да влязат под прикритие в локален лицей. У нас филмът излезе на 20 юни.

8. „ Snowpiercer “

Действието във кино лентата се развива в далечното бъдеще, когато Земята е полуразрушена и покрита напълно със сняг, а сюжетът споделя за група непознати, които са принудени да обикалят градовете с трен, защото това е единственият метод освен да оцелеят, само че и да намерят своите родственици и другари.

9. „ Трансформърс: Ера на изтребване “

Сюжетът на огромната лента се развива една година след събитията в третия филм от поредицата, а в главен катализатор на действието ще се трансфорат дейностите на група предприемачи и учени, които се пробват да разкрият тайните на роботите-трансформъри с вярата, че по този метод ще ускорят развиването на земните компютърни технологии. Филмът дебютира на 27 юни.

10. „ Under the Skin “

Лентата споделя история за едно безмилостно извънземно създание, приело образа на красива жена и дебнещо жертвите си по автомагистрали, мотели и всевъзможни отдалечени кътчета, допустимо най-далеч от огромните градове. Постоянно, обикаляйки в търсене на нова плячка, героинята на Йохансон разчита само на излъчващата си половост, която постоянно подсигурява привличането на нищо неподозиращи мъже.

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР