Тази година Меркурий ще бъде ретрограден точно в периода, когато

...
Тази година Меркурий ще бъде ретрограден точно в периода, когато
Коментари Харесай

Как да се възползваме максимално от ретроградния Меркурий

Тази година Меркурий ще бъде назадничав тъкмо в интервала, когато ще купуваме коледни дарове - от 3 до 23 декември. По традиция има огромна възможност, в случай че купите на околните си хора техника, тя да не бъде в редовност, тъй че имайте едно мислено.

Меркурий, също като Луната, е обвързван с акомодацията към заобикалящата ни действителност. Но в случай че Луната дава отговор за психобиологическите механизми, то Меркурий е обвързван с рационалните системи за акомодация. Циклите на Меркурий са най-кратките след слънчево-лунните и траят 116 дни. Животът е непрекъснат образователен развой и циклите на Меркурий отразяват този факт, предлагайки ни на всеки три месеца да усвояваме нови привички и качества, усъвършенствайки към този момент наличните умения и адаптирайки се към непрекъснато изменящите се външни условия.

По време на ретроградния Меркурий забавянията, проблемите и нарушаванията в работата се случват, единствено с цел да ни тласнат към смяна и учене и единствено в случаите, когато не го вършим по лична самодейност, а предишните ни модели на взаимоотношение със света не правят никаква работа. Но в случай че усвояването на нов опит и непрекъснатото рационализиране са част от живота ни, в случай че приключващият цикъл е бил изживян продуктивно и дейно, през този интервал ние ще получим положителна противоположна връзка от света под тип на удобни резултати, осъществени предходни хрумвания, благоприятни условия за нужни промени и нови прекарвания.

По време на ретроградния интервал Меркурий се приближава на минимално разстояние до Земята, като скоростта му в този миг също е минимална. Това значи, че всички меркуриански задания - контакти, връзки, пътувания, ангажименти, образование, срещи, всичко, обвързвано с транспортни средства, връзки и връзки, информация, комерсиална и интелектуална активност - всичко това стартира да играе изключително значима роля в живота ни. Нещо повече, точно когато Меркурий е най-близо до Земята във всички изброени действия са вероятни такива промени, които да оставят най-голяма диря в земната ни действителност и могат да имат осезаеми последици. Както положителни, по този начин и отрицателни.

В какви случаи тези последици ще бъдат неподходящи? Прочети повече ТУК.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР