Тази година е специална, тъй като отбелязваме 120-ата годишнина на

...
Тази година е специална, тъй като отбелязваме 120-ата годишнина на
Коментари Харесай

САЩ в поздрав за 3 март: Гордеем се с нашите споделени ценности

" Тази година е специфична, защото означаваме 120-ата годишнина на дипломатическите връзки сред България и Съединени американски щати. През годините нашето другарство прерасна в многостранно партньорство. "

Това се споделя в пожеланията на държавния секретар Антъни Блинкен, от името на Съединените американски щати към народа на България за националния празник 3 март.

" Като другари, сътрудници и съдружници в НАТО, ние се гордеем с нашите споделени полезности, до момента в който работим дружно, с цел да подсигуряваме мир, сигурност и разцвет за хората в нашите страни. Знайте, че ние сме с вас и вашите съседи, до момента в който се изправяме против компликациите, породени от непровокираната война на Русия против Украйна ", се споделя още в текста, публикуван от Държавния департамент.

В него - по-малко от месец след санкционирането за корупция на още български жители от разнообразни елементи на политическия набор - се споделя още, че двете страни дружно са " по-силни с помощта на нашето съдействие по значими въпроси като господство на закона и демократични институции ".

В поздравлението се отбелязва и съдействието за разнообразна и надеждна енергийна среда и разширени стопански връзки и връзки сред хората на двете страни. Очаквам с неспокойствие да задълбочим нашето партньорство през годината, споделя в умозаключение Блинкен.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР