Тази година Cacao Beach Club отново направи някои от най-силните

...
Тази година Cacao Beach Club отново направи някои от най-силните
Коментари Харесай

Предстои масивен техно уикенд на Cacao Beach

Тази година Cacao Beach Club още веднъж направи някои от най-силните летни празненства, които доведоха хиляди почитатели на електронната музика на плажа в Слънчев Бряг. Този уикенд в клуба ни чака един от най-мащабните уикенди за сезона, дружно със съблазнителната Deborah De Luca в четвъртък, SOLAR Summer Opening с Nicole Moudaber в петък, последното празненство от концепцията Sunward с Nick Curly и Cuartero и още веднъж SOLAR Summer с именития Richie Hawtin в неделя.
На 27.07 Cacao Beach ще посрещне една свежа и доста харизматична дама с голяма почитател база в България – Deborah De Luca. Диджейката, която разпродава всяко нейно присъединяване в България, ще се завърне още веднъж с разпознаваемото си хард техно и минимал и, несъмнено, сексапил.
Петък, 28.07, идва време и за откриването на най-очаквания фестивал у нас, проведен от YALTA CLUB - SOLAR Summer 2017. Първото празненство ще срещне публиката с Nicole Moudaber – нигерийската звезда, която завоюва милиони почитатели освен с качествена музика, само че и със наличието и държанието си, което постоянно е нецензурирано, освободено и вдъхновяващо.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР