тази година българската платформа за видеосподеляне .com публикува своите Годишни

...
тази година българската платформа за видеосподеляне .com публикува своите Годишни
Коментари Харесай

Кое е най-популярното съдържание във Vbox7.com през 2020 г.

тази година българската платформа за видеосподеляне.com разгласява своите Годишни ранглисти за най-популярното наличие през 2020 година в две категории – Top 100 най-гледани видеоклипове и Top 100 най-четени публикации >>.

Начело на видеокласацията за 2020-та застават вести към COVID-19, неговата предварителна защита и разпространяване у нас и по света. Сред другите интернационалните тематики, които са вълнували потребителите на уеб страницата, са отдръпването на Мегън Маркъл и принц Хари от кралското семейство, както и съдбовния случай с баскетболиста Коби Брайънт от началото на годината. Най-голям интерес измежду българските известни лица са провокирали видеата, свързани с Ванга, ген. Мутафчийски, Кубрат Пулев, Сузанита, Джулиана Гани, Андреа и други.

Българските телевизионни и уеб сериали също заемат своето справедливо място в класацията Топ 100 на Vbox7.com, като с най-вече епизоди в нея вземат участие фамилната комедия „ All Inclusive”, престъпната драма „ Братя “ и уеб сериалът „ Аз съм Изи “. От развлекателните формати на NOVA безспорен водач измежду потребителите на Vbox7.com е рисковото риалити „ Игри на волята “, следвано от шоуто за звездни преобразявания „ Като две капки вода “.

2020-та година утвърди и като обичана дестинация на потребителите оттатък видеосъдържанието – тематиките, които развълнуваха най-често посетителите в уеб страницата са децата, връзките и разделите на обичаните известни персони у нас и по света. В уеб страницата могат да бъдат открити публикации за всичко настоящо от международния и родния шоубизнес, известните лица от света на интернет, музиката, киното, малкия екран, даже и политиката в всемирски аспект. Доказателство за това е най-четеният материал в платформата за 2020-та, който е генерирал над 160 000 преглеждания и е обвързван с първата дама на Съединени американски щати – Мелания Тръмп.

Сред първите 10 най-четени публикации във Vbox7.com за 2020 влизат и тези за участниците в сезон 2 на „ Игри на волята “, за предсказанията на Ванга за годината, за артистите Константин и Луна, както и за актрисата Искра Донова от сериала „ Братя “.

Цялата ранглиста с най-гледаните видеоклипове и най-четените публикации във Vbox7.com за 2020 можете да видите тук:.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР