Тази година АвтоВАЗ ще представи фейслифт версия на модела LADA Granta,

...
Тази година АвтоВАЗ ще представи
фейслифт версия на модела LADA Granta,
Коментари Харесай

Фейслифтът на LADA Granta ще предложи и комби

Тази година АвтоВАЗ ще представи фейслифт версия на модела LADA Granta, като семейството му ще бъде допълнено и с версия комби. Рестилирането на модела беше планувано за предходната година, но производителят реалокира периодите за пускането на новия вид за тази година, като формалният дебют на фейслифта на LADA Granta е очакван за международния автосалон в Москва, който ще се организира през август.

По-рано в съветските профилирани издания се говореше, че фамилиите Калина и Гранта ще бъдат обединени. Тези слухове вече намират удостоверение, тъй като на Московския автосалон АвтоВАЗ планира представянето едновременно на три версии на обновената LADA Granta - седан, хечбек и комби.

За основа на комбито LADA Granta ще послужи платформата на комбито Лада Калина. Седанът LADA Granta ще си остане с предишната платформа, само че ще се обновят външноста и интериора на колата. В процеса на обновление моделът ще получи екстериор в новия фирмен Хикс-стил, към този момент реализиран при моделите Лада Хикс Рей и Лада Веста.

Предполага се че новото потомство на LADA Granta ще излезе на пазара след 2021-а година. Тогава моделът най-вероятно ще ползва платформа на алианса Renault-Nissan.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР