Тази фантастична комбинация против кашлица е тествана вече от хиляди

...
Тази фантастична комбинация против кашлица е тествана вече от хиляди
Коментари Харесай

Домашен отхрачващ сироп – за 2 дни чисти слузта от белите дробове и спира кашлицата

Тази фантастична композиция срещу кашлица е тествана към този момент от хиляди и работи за рекордно малко време!
Предимството ѝ е, че най-вероятно към този момент имате и двете съставки вкъщи и защото те са изцяло естествени, не е нужно да се притеснявате за каквито и да е странични резултати!

Бананът и медът несъмнено са чудесна композиция при кашлица, изпробва 365 Новини! Сиропът по долната рецепта ви помогне да се отървете от насъбраната слуз единствено за 2 дни! В допълнение, този сироп от банан и мед ще бъде подготвен след по-малко от 30 минути.

Домашният отхрачващ сироп ще помогне и в битката с бронхита и всички респираторни инфекции. Също по този начин ще увеличи имунитета ви и ще ви защищити от бактерии и вируси. Особено добре е да го употребявате профилактично през есента и зимата.

Този сироп ще помогне в битката даже с болки в гърлото и главоболие, а вкусната композиция може да се ползва даже в козметиката!

Банани и мед срещу кашлица

Необходими артикули:

2 зрели банана 2 чаени лъжички мед 400 мл преварена вода

 сироп срещу кашлица с банани

Приготвяне:

Обелете бананите и ги намачкайте с вилица. След това налейте преварена вода и разбъркайте добре.

Накрая прибавете 2 чаени лъжички мед (внимавайте да не добавяте мед към горещата примес, с цел да не намалите неговите лечебни свойства).

Оставете сместа да престои и се охлади, след това прецедете през решето и можете да я употребявате при потребност, за предпочитане заран и вечер. Препоръчваме да го употребявате, до момента в който кашлицата отмине.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР