Тази есен Къщата на VIP Brother“ отново отваря врати, за

...
Тази есен Къщата на VIP Brother“ отново отваря врати, за
Коментари Харесай

10-те победители от „Big Brother България“

Тази есен Къщата на „ VIP Brother “ още веднъж отваря порти, с цел да посрещне новата селекция ВИП съквартиранти, задачи и тествания. Продуценти още веднъж са „ Old School Productions “. От първото издание на формата през 2004 година до момента Нова ТВ е излъчила общо 10 сезона – четити издания на „ Big Brother “, четири „ VIP Brother “, един сезон „ Big Brother Family “ и един „ Big Brother All Stars “.

Предстоящото издание ще бъде единадесетото по ред. Риалити форматът изрично съумя да се наложи като същински ефирен феномен, който притегля пред дребния екран милиони фенове и ги кара да съпреживяват всеки миг от обществения опит, наименуван „ Big Brother “.

Последният сезон на VIP Brother, който мина под мотото „ Очаквай непредвиденото “, ни изненада с постоянно спорещите Фънки и Къци, а най-яростният съперник на Златките – Кристина Патрашкова се сприятели със Златка Димитрова…

На 2-ри септември началото на шоуто слага акцията „ Стъклената къща “, която ще бъде ситуирана в столичен мол. Идеята за нея е почерпена от бразилското издание на риалитито. В нея ще влязат шестима души, които ще живеят там 2 седмици, единствено денем. А хората ще могат да минават и да виждат какво се случва сега. Трима от тях ще отидат на край, в които ще живеят не с хората от „ VIP Brother “, а с други известни лица от Нова ТВ. След това ще бъде избран един победител, който ще получи шанса да влезе в същинската къща от новия сезон на „ VIP Brother “.

Ето и 10-те финалисти от излъчените до момента сезони на шоуто, от старта му у нас.

1. Здравко Василев

Участник и победител в „ Big Brother 1 “ през 2004/2005 година Един от най-номинираните за изпъждане участници съумя да издържи в шоуто 94 дни и да завоюва 200 хиляди лв.. През 2007 година той още веднъж прекрачва прага на къщата на Големия брат за присъединяване във „ VIP Brother 2 “, където по-късно влиза и приятелката му Христина. През същата година Здравко се кандидатира за кмет на Приморско, само че там не съумява да завоюва. През 2009 година взе участие и съумява да победи в специфичното издание на рисковото шоу „ Страх “, в което се включиха известни персони. Наскоро пък взе участие в кулинарното риалити „ Черешката на тортата “, където мереше уменията си в кухнята с Черната Златка, Искрен Пецов, Тони Димитрова и Иво Танев.

2. Мирослав Атанасов

Победител в „ Big Brother 2 “ (2005), който цяла България запомни поради мелодрамата, която сътвориха със брачната половинка му Елена, също участник в този епизод на риалитито. Миро завоюва 200 хиляди лв., които влага в строителния бизнес. През 2012 година дружно с топмодела Катя Дюлгерова, менажира кастинг организация. Миро бе един от участниците в „ Big Brother All Stars “, събрало част от най-атрактивните облици в шоуто до момента. Във визитка си споделя, че мечтае да има деца. След шоуто споделя, че вътре всичко се случва по сюжет.

3. Константин

Константин влиза в първото издание на риалитито за звезди дружно с тогавашната си другарка Райна. „ VIP Brother 1 “ (2006) продължава 29 дни, а Коцето прибира 50 хиляди лв.. През 2006 година и 2007 година печели наградата „ артист на годината “ на Планета ТВ, а през 2011 година става съсобственик на нощен клуб. През 2010 година Константин подписва брак с Надежда Стоянова, с която имат дъщеричка – Марияна. Тази година изпълнителят пък се включи и в риалитито на TV7 „ Къртицата “ като посетител звезда.

4. Любов Станчева

Любов влиза в къщата на „ Big Brother 3 “ с близначките си Вяра и Надежда през 2006 година Тя печели риалитито след 85 дни и сграбчва премията от 200 хиляди лв.. Култова и запаметяваща остава репликата на Тризначките в шоуто: „ Дека са ти пръстените!? “. Сестрите живеят известно време в Лондон, при започване на 2012 година, където Любов се озовава за малко в ареста, тъй като участвала на кражба в магазин и тъй като не знаела езика, когато пристигнали органите на реда я задържали. През септември същата година трите вземат участие като посетител съквартиранти във „ VIP Brother 4 “, а по-късно се борят за огромната премия в „ Big Brother All Stars “. Тук пък, като се изключи че не печелят, те са набедени, че не знаят кой е Васил Левски. Момичета имат предпочитание да живеят в чужбината (защото тук хората не ги разбират) и да се снимат в сериали, а най-голямата им фантазия е да станат световноизвестни.

5. Христина Василева

При влизането си във „ VIP Brother 2 “ на 26 март 2007 година, спечелилият от „ Big Brother 1 “, Здравко от Приморско предлага брак на приятелката си Христина. Тя се съгласява да влезе в шоуто, с цел да му каже „ да “, само че по-късно получава статут на участник. Тя съумява да стигне до финала, където печели против ДесиСлава премията от 100 хиляди лв.. Днес Христина и Здравко имат две момиченца: Зорница и Яница.

6. Георги Алурков

Победител в „ Big Brother 4 “, където печели 300 хиляди лв. след 84 дни в къщата през 2008 година Четвъртият сезон на „ Big Brother “ у нас, беше единственият, в който като водещ гледахме Милен Цветков. След шоуто част от съквартирантите се обръщат против спечелилия с нападки, а той съумява да се скрие от светския звук и да остане неусетен. През 2010 година Георги Алурков се ожени за приятелката си Ангелина, която го подари със наследник – Георги.

7. Део

Деян Славчев – Део печели благотворителния „ VIP Brother 3 “, през 2009 година След шоуто той взе участие един сезон в комедийното предаване „ Царете на комедията “, почтено печели купата „ Звезден кореспондент на годината “ през 2009 година, а през 2011 година става водещ на първото издание на „ X Factor “ по Нова ТВ. В края на 2012 година се разделя с дългогодишната си другарка Лора Караджова, а напролет на 2013-та взе участие в танцувалното риалити „ Dancing Stars “. Там отпада на полуфинал, само че съумява да се сближава с танцувалната си половинка – Елена Добрикова. Скоро още веднъж ще го забележим в амплоа на водещ в музикалното риалити на TV7 „ Музикална академия “, където ще се сменя с Иван и Андрей.

8. Семейство Кузмови

68% от феновете на Нова ТВ избраха Ели Владкова и Веско Кузмов да завоюват апартамент в София, фамилен автомобил и 200 хиляди лв. през 2010 година Пловдивската двойка престоя 81 дни в къщата на „ Big Brother 5 (Family) “, където се отличаваха с мъчителната си откровеност един към различен и мощно полярните им връзки – от „ обичам те “ до „ ще те убия и никой няма да разбере “. След излизането си от Къщата Ели прави фрапантни промени във външния си тип – постригва се нула номер, поставя 840 кубика силикон в гърдите си и си прави пластична интервенция на корема, при която и отстраняват половин квадратен метър непотребна тъкан. През декември 2011 година в предаването „ На кафе “ по Нова ТВ, Ели споделя, че с Веско са разграничени, а тя има нов другар.

9. Орлин Павлов

Орлин съумява да надделее над Фънки и да завоюва „ VIP Brother 4 “ след 63 дни в Къщата през 2012 година С влизането си в шоуто, Орлин пусна нова ария с присъединяване на Бобо – „ Секунда “, която към момента се радва на добър триумф. През 2013 година при посещение в Нова ТВ за показване на нов сингъл („ За ден “), той признава за края на връзката си с Яна Акимова, която стартира по време на „ Dancig Stars 1 “. Лятото на 2013 година се оказва натоварено за него, най-вече с участия по родното Черноморие.

10. Никола Настенски (Лестер)

Преди „ Big Brother All Strars “ Лестер е взел участие във „ Veliki Brat 4 “ (2011), където е съквартирант с хора от всички страни на някогашна Югославия. В Къщата в Нови Хан престоява 29 дни, в края на 2012 година и съумява да завоюва феновете, които го вършат победител. Там той най-вече се сближава с Найден и Тризначките. След шоуто Лестер взе участие в клип на не изключително известната поп-фолк певицата Джоана, след което дамата стартира медийна война против него.

Кои са известните лица, които желаете да видите в новото издание на риалитито?

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР