Тази дългоочаквана кола изглежда все по-реална. Новият сериен автомобил BMW

...
Тази дългоочаквана кола изглежда все по-реална. Новият сериен автомобил BMW
Коментари Харесай

Нов поглед към BMW XM от 2023 година

Тази дълго чакана кола наподобява все по-реална. Новият сериен автомобил BMW XM от 2023 година наподобява стилизиран, съвременен и напълно в стилистиката на немската компания. Нова фотография от BMW XM изтече посредством обява в Instagram на потребителя wilcoblok и незабавно завоюва вниманието на международните автомобилни уеб сайтове и на почитателите.

На фотографията се вижда по какъв начин наподобява серийният модел на летище в очакване да бъде изпратен на своя нов клиент.
 Снимка 595305
Източник:

Серийният XM наподобява сходно на концепта, който дебютира през ноември. Въпреки транспортната отбрана, тук виждаме солиден кросоувър SUV с големи бъбрековидни решетки, огромни въздухозаборници и разграничен дизайн на фаровете, разясняват автоексперти.

Издигащата се линия на колана с контрастираща златна лайстна води до бърза линия на покрива. XM ще се базира на платформата на X5 и X7, само че ще има единствено два реда седалки, като се чака да има доста място за краката откъм гърба.

Производственият модел изненадващо резервира двойния дизайн на Roundel, който е знак за истинския M1 и е издълбан в горните ъгли на стъклото на задната врата.

Тънките задни LED светлини се вплитат в разширените калници. Характерните за подразделението M четворни накрайници на ауспуха в този момент са с подредена структура.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР