Тазгодишното международно изложение IAA Mobility 2021 в Мюнхен, което ще се

...
Тазгодишното международно изложение IAA
Mobility 2021 в Мюнхен, което ще се
Коментари Харесай

BMW на международното изложение IAA Mobility 2021 в Мюнхен

Тазгодишното интернационално ревю IAA Mobility 2021 в Мюнхен, което ще се организира в началото на септември, дава обещание да предложи редица новости, като съвсем очаквано, главната част от тях ще бъдат свързани с идната цялостна електрификация на европейската автомобилна промишленост.

На лична територия, BMW Group ще представи за първи път пред аудитория част от новите пазарни оферти, които можем да чакаме в близко бъдеще от гиганта, включително изцяло електрически коли, модели с класическо и хибридно задвижване, както и нов футуристичен електрически скутер.

Един от главните акценти по време на участието на марката BMW на IAA Mobility 2021 в Мюнхен ще бъде напълно електрическият и свързан SUV модел , който при появяването си на пазара ще бъде разполагаем в две основни версии, всяка една от които с по два електромотора- iX xDrive50 с 523 конски сили и iX xDrive40 с 326 конски сили.

Изцяло електрическо е и новото , като и този модел е разработен в две съществени версии, една от които ще стане първото 100% електрическо M предложение на компанията. Отново с два електромотора, BMW i4 M50 ще предложи максимална мощ от 544 конски сили, а i4 eDrive40 ще стъпи на пазара с 340 конски сили и задно задвижване.

Сериозен интерес се чака да предизвика също по този начин и обявеното първоначално на юли , което също е с изцяло електрическо задвижване и интересен футуристичен дизайн и конструкционни решения.

Световна обществена премиера на IAA Mobility 2021 в Мюнхен ще създадат също по този начин изцяло новото , 4 Series Gran Coupé, X3 и X4, а по всяка възможност и още други необявени от марката модели.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР