Тазгодишното издание на Врачанския есенен панаир очаква двойно повече търговци

...
Тазгодишното издание на Врачанския есенен панаир очаква двойно повече търговци
Коментари Харесай

Двойно повече търговци на Врачанския есенен панаир

Тазгодишното издание на Врачанския есенен панаир чака двойно повече търговци от страната и чужбина. Над 250 производители и занаятчии са декларирали присъединяване в 131-то издание на форума, отдаден на 160-годишнината от рождението на огромния фабрикант и индустриалец - Мито Орозов.
В рамките на обичайното ревю ще се включат и 15 компании от Румъния и 30 компании от България, участници по план на Търговско-промишлената палата. Те ще показват обичайни занаяти, характерни за всяка област.
След изключителния интерес през предходната година, за повторно от 13 до 15 септември във Врачанския есенен панаир ще се организира фермерски базар.
На щандовете на българските производители ще се оферират млечни и месни артикули, сезонни плодове и зеленчуци, самун и печива с мая, мед и пчелни артикули, сладка и сиропи, виновност и сокове, билки и подправки, натурална козметика, бижута и аксесоари от естествени материали.
Специално за ревюто във Враца още веднъж ще дойдат производители на остарялото българско ядене от Северна България – крокмач.
За посетителите на комерсиалния конгрес и тази година ще се предлага жива бира и безалкохолна бира.
Всяка вечер на есенния панаир, самодейци от читалищата от Община Враца ще показват за дегустация едни от най-популярните и обичайни ястия от врачанския край.
Официалното разкриване на Врачанския панаир ще бъде на 14 септември - събота, от 18:30 ч., пред откритата сцена на стадион " Христо Ботев ". От 19:30 ч. ще стартира концерт на обичаната на няколко генерации българи - група „ Тангра “.
Тази вечер - 13 септември - петък, от 20:00 ч., на панаирната сцена начало на културната стратегия ще бъде обещано с величествен концерт на именития солист на рок групата „ Юрая Хийп “ – Джон Лоутън и музикантите от Б Т Р.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР