Тазгодишното издание на популярното риалити Един за друг“ ще е

...
Тазгодишното издание на популярното риалити Един за друг“ ще е
Коментари Харесай

"Един за друг": Зрители искат субтитри, за да разберат Генади от Ямбол

Тазгодишното издание на известното риалити „ Един за различен “ ще е извънредно забавно. Тази вечер показаха участниците. Сред най-атрактивните са Теодора и Генади, които напълно неотдавна са станали семейство.

Теди е на 23 години от Бургас, а Генади - на 32 години от Ямбол.

Двамата са дружно от две години, още от втория месец живеят дружно. Запознали се в пика на пандемията, любовта сред двамата бързо пламнала. Всеки един от тях разкрил сродната си душа, обичали да вършат доста неща дружно. Теди мечтае за къща на три етажа с три деца и салон за хубост.

„ Участваме, с цел да спечелим “, споделиха двамата и още с появяването си в ефир завоюваха благосклонностите на мнозина. „ Страхотни са, доста свежи и занимателни! “, разясниха фенове.

„ Гецата е стеснен, тъп, сложете му надписи, че нищо не му се схваща. Момичето въобще не желая да я разясня “, разясниха във фейсбук страницата почитатели на любовното риалити.

„ Млади хора, а нямат изказ. На мъжа му се виждаше задника. Тези ще са от първите, които ще си тръгнат “, написа във фейсбук Поли Христова. Мнозина ги оприличиха с Яница и Момчил от последния сезон на предаването. Други са безапелационни.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР