Тазгодишното издание на легендарното състезание Tour de France, което започва

...
Тазгодишното издание на легендарното състезание Tour de France, което започва
Коментари Харесай

SKODA Auto и Tour de France: 20 години партньорство

Тазгодишното издание на именитото съревнование Tour de France, което стартира през днешния ден в Билбао, ще означи 20 години съдействие на конкуренцията с автомобилния производител SKODA Auto в ролята му на формален главен сътрудник.

За потребностите на уредниците на Tour de France 2023, SKODA ще даде флотилия от 209 автомобила, главен акцент при които ще бъде електрификацията. За задачата 207 от колите ще бъдат с хибридно или 100% електрическо задвижване, а шефът на надпреварата ще употребява напълно електрическия и особено дооборудван червен представител на модела Enyaq във версия на осъществяване Sportline iV.

" Щастливи сме да отпразнуваме две десетилетия партньорство с влиятелната Tour de France ", споделя Мартин Ян, член на борда на подразделението Продажби и Маркетинг на Skoda. " Създадохме доста вълнуващо наличие за нашата платформа We Love Cycling и ще дадем опция на почитателите да завоюват професионални колела и истински зелени фланелки (Green Jersey) с подписи на състезателите. В същото време ние ще демонстрираме нашето съвременно портфолио модели, идеално за нашите дейни модерни откриватели и подчертаващо нашия ангажимент към зелено електрическо бъдеще ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР