Тазгодишните чествания на Хелоуин се превръщат в още една платформа

...
Тазгодишните чествания на Хелоуин се превръщат в още една платформа
Коментари Харесай

Костюмите на силни жени за Хелоуин са най-популярни тази година

Тазгодишните празнувания на Хелоуин се трансформират в още една платформа на мощните дами в Съединени американски щати, съобщи Ройтерс.

На празника ще има повече розови шапчици с котешки ушички и по-малко принцеси. През януари "котешките " шапчици станаха знак на протестното придвижване на дами против президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила.

Най-търсеният костюм за Хелоуин тази година е на Жената знамение, съгласно Google.

Друг облик, който се подрежда в топ 10 на най-желаните костюми за 2017 година, е героинята от "Междузвездни войни " Рей. Тя е самоуверена млада жена, която оцелява макар всички трудности пред себе си.

"Костюмите дават кураж на децата. С тях те се усещат мощни, невидими, борци за правдивост. Сега с Жената знамение и другите герои, девойките влизат в ролята на мощната страна ", сподели психоложката проф. Това Клайн.

Над 179 милиона души в Съединени американски щати ще отпразнуват Хелоуин и ще похарчат рекордните 9,1 милиарда щатски $. По-голямата част от сумата ще бъде за костюми.

Хелоуин ще бъде маркиран в разгара на вълната от разкрития за полови похищения против дами, която провокира абсурдът с продуцента Харви Уайнстийн.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР